Ia-auzi una bucată cu exclusivităţi şi la gazetuţa Premăriei!

miercuri, 18 iulie 2018, 01:50
2 MIN
 Ia-auzi una bucată cu exclusivităţi şi la gazetuţa Premăriei!

Iacătă ce putem ceti, pe banii noştri, în ultimul număr din gazeta Premăriei, dragi telespectatori: un alpinist plătit tot din banii noştri se duce pe un vârf din Austria şi pune steagul Iaşului acolo, iar Primăria ne vinde informaţia asta ca exclusivitate, deşi e tot pe banii noştri. 

Cum ar veni, domn premare: gazeta asta din banii noştri se bate în exclusivităţi cu privaţii din presă tot pe banii lor, nu-i aşa? Boon, să vedem apoi şi cine e sportivuţul în cauză! Cică e un băieţaş pe care l-a dus la premare de mânuţă buhaiul şantajist Ghihocel, care l-a prezentat lui Mihăiţă ca un băiat de viitor, util lângă buget. Asta vedem, nu-l mai zărim însă pe buhai…

Ia-auzi două…

Şi dacă tot vorbim de gazeta asta pentru care plătim cu toţii, haideţi să vă mai spunem una miştocuţă. Primaria, dacă nu ştiaţi, nu se ştie din ce motiv anume dar se poate bănui ceva-ceva, nu a publicat încă autorizaţiile şi certificatele de urba-nism pe luna iunie, întârziind nepermis şi suspect de mult, vreme de cel puţin două săptămâni. Dar, ca să vezi neatenţie, în curierul cu pricina de alăturea, ultimul număr, apare undeva o ştire cum că s-au dat niscai autorizaţii pentru ceva străzi. Aşa că, stăpâne, noi capul lui Moţoc vrem!

Ia-auzi nouăze’şinouă

Să ieşim din premărie şi să aruncăm o urechiuşă şi prin politichia de Bahlui, ca să vă spunem şi câte ceva despre ultimele mişcări de aicea. Unde zice-se că marele val de dezertări de la ALDE cu plecare înspre partiduleţul lui Ponta a trimis un emisar deja public, să facă marele anunţ: cică fostul prifect Abalaşi a făcut pasul cel mare, chit că spre ceva mai mititel. E clară treaba: Viorele, cu alde ăştia sigur dai lovitura. Să-l aşteptăm, totuşi, şi pe premare să se decidă odată.

PS: Informaţii de ultimă oră din cercurile puterii. Cică ordonanţa cu graţierea nu s-a mai putut da pe motiv că Tudorel a primit instrucţiuni de la Tăriceanu să nu semneze, iar secretara de stat pe care o împuternicise tocmai şi-a luat concediu. E clar: vin zile grele pentru Daddy…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii