Iată hal de soferi in trafic, în judeţul Iaşi! Nu se putea tine pe picioare

joi, 05 mai 2022, 01:50
2 MIN
 Iată hal de soferi in trafic, în judeţul Iaşi! Nu se putea tine pe picioare

Un şofer a fost oprit de Poliţie la Belceşti, dar de beat ce era nu se putea ţine pe picioare. Un altul, pensionar, a fost prins pe DN28 la Comarna cu viteză foarte mare în localitate, deşi nu mai avea permis de ani buni, fiindu-i anulat tot pentru băutură.

 

Un localnic din Belceşti a fost depistat beat criţă la volan, iar un altul din Comarna a fost prins şofând deşi nu mai avea permis de conducere de mult timp, fiindu-i anulat, tot pentru alcool la volan. Primul a fost depistat pe 3 mai, acesta având vârsta de 32 de ani. Bărbatul era beat criţă, încât abia se ţinea pe picioare.

“La data de 3 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au oprit pentru control, pe raza comunei Belceşti, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În celălalt caz, “şoferul” din Comarna are vârsta de 65 de ani şi circula cu viteză mare prin localitate când a fost oprit de către poliţişti. Agenţii au avut surpriza să constate că nu are permis de conducere.

“La data de 3 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au oprit pentru control, pe DN 28, în comuna Comarna, un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, cu viteza de 85 km/h control radar. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

 

 

Comentarii