Imagini din Iaşi cu un accident evitat în ultima clipă. Un tramvai a fost la un pas să lovească violent o maşină

duminică, 28 martie 2021, 19:19
1 MIN
 Imagini din Iaşi cu un accident evitat în ultima clipă. Un tramvai a fost la un pas să lovească violent o maşină

Un ieşean a trimis la redacţie o sesizare prin care arată cum a fost evitat un accident în zona fostului hotel Europa. El arată că un tramvai era să intre într-un autoturism, incidentul fiind evitat doar datorită abilităţilor şoferului. În zonă a avut loc, recent, un alt accident în care a fost implicat un tramvai şi şase autoturisme.

“In data de 24.03.2021, in jurul orei 15:53, in intersectia dintre strada Anastasie Panu si strada Elena Doamna, era sa se intample un nou accident intre un tramvai si masinile pornite de la semafor pe culoarea verde, in conditiile in care la nici o saptamana, in aceeasi intersectie, s-a intamplat tot un accident intre un tramvai si masinile stationate la semafor.

Cititi si: Un tramvai intră în plin în coada de maşini de la semafor, în centrul Iaşului

Tramvaiul circula dinspre Targu Cucu, de pe strada Elena Doamna si a facut dreapta spre strada Anastasie Panu, spre Hala Centrala. In acelasi timp din sens opus, de pe strada Elena Doamna, au pornit pe culoarea verde, masinile care intentionau sa faca stanga, dinspre Elena Doamna spre Anastasie Panu. Tramvaiul in cauza era cel de pe ruta 1 din cadrul CTP. In caz de nevoie, va pot furniza filmarea, eu fiind una din masinile care faceau stanga, repet, pe culoarea verde, in cazul in care camerele din zona "nu functionau". Am facut deja sesizare catre politie…asa ceva mi se pare incredibil”, se arată într-o sesizare trimisă către redacţie de un ieşean.

Cititi si: Momentul în care tramvaiul-ghiulea lovește șase mașini ca pe popice în Iași

Comentarii