Imagini inedite pe străzile din capitală. Avion de pasageri printre maşini, tractat pe o platformă

sâmbătă, 10 februarie 2024, 14:00
1 MIN
 Imagini inedite pe străzile din capitală. Avion de pasageri printre maşini, tractat pe o platformă

Imagini neobişuite, vineri seara, pe străzile din Bucureşti. Un avion de pasageri şi-a făcut apariţia printre maşini, tractat pe o platformă. Aeronava scoasă din uz a plecat de pe aeroportul Băneasa, unde a stat în ultimii ani, cu destinaţia Clinceni. Proprietarul are planuri mari cu achiziţia sa: vrea să transforme aeronava în casă de vacanţă.

Avionul fără aripi a pornit la drum de pe aeroportul Băneasa. Acest ultim drum al său nu a fost în aer, cum ne-am fi aşteptat, ci pe o platformă, tractat pe străzile din Bucureşti.

Şoferii au avut un partener de trafic neaşteptat. Este vorba de avionul McDonnel Douglas MD83, care are o lungime de 45 de metri şi în perioada 1989-2010 putea să transporte 170 de pasageri.

Costin Gavrilescu este noul proprietar al aeronavei. De mai bine de 10 ani îşi doreşte să achiziţioneze un asemenea avion. I-a găsit deja o întrebuinţare inedită, care nu are nicio legătură cu zborul.

Costin Gavrilescu, proprietarul avionului: „L-am luat că am de mult ideea asta să iau un avion şi să îl pun la Clinceni, să fac un apartament în el, o căsuţă de vacanţă. Probabil că voi permite şi accesul în interior, vreau să îl amenajez cumva”.

Vezi mai multe detalii pe stirileprotv.ro

Comentarii