Încă trei zile pierdute la Politehnica

sâmbătă, 12 iunie 2021, 01:43
2 MIN
 Încă trei zile pierdute la Politehnica

 

Ședinţa capitală de ieri de la Poli nu s-a mai ‘ţinut, fiind amânată pentru luni

Dacă preluăm limbajul peluzei, fotbalul ieşean are două viteze: pe loc şi foarte încet. Deşi campionatul 2020-2021 s-a încheiat de mai bine de trei săptămâni, deşi la începutul săptămânii Consiliul Local Iaşi a aprobat alocarea unei sume consistente pentru o echipă de ligă secundă, circa 6, 75 milioane lei, la Poli nu s-a mişcat absolut nimic după retrogradarea din prima ligă.

Ieri, întâlnirea membrilor Adunării Generale a membrilor asociaţi ai Asociaţiei CSM Politehnica Iaşi nu a mai avut loc, fiind amânată pentru ziua de luni. Reamintim, pe ordinea de zi a şedinţei figura retragerea din Adunarea Generală şi din Consiliul Director a tuturor membrilor asociaţi, Adrian Ambrosie, Leonid Antohi, Ion Apostol, Ioan Melinte şi Mircea Ursu, care alcătuiesc şi CD. Cum, conform unor surse, primarul Iaşului, Mihai Chirica, nu a avut timp să binecuvânteze viitoarea listă a asociaţilor, pe care, după cum v-am informat, se vehiculează că vor fi nume ca Vasile Simionaş, Cezar Honceriu ori Ilie Gheorghică, întâlnirea de vineri s-a anulat, iar clubul a continuat să fie blocat. Reamintim, nu numai la cel mai înalt nivel sunt probleme, ci şi pe toate celelalte paliere. Preşedintele executiv Ciprian Paraschiv, cu rol simbolic din martie, aşteaptă decizia de concediere, echipa nu are antrenor, iar sub contract, dacă nu îl luăm în considerare pe Antonio Stan, care a anunţat de mult că vrea să plece, mai sunt doar cinci jucători: Ianoş Brînză, Teodor Axinte, Francisc Cristea, Alexandru Zaharia şi Răzvan Onea. Ultimul a ajuns veteranul echipei, la doar 23 de ani. Poli nu poate fi sigură însă nici de cei cinci jucători amintiţi, unii anunţând că vor să părăsească Iaşul.

Astfel, scenariul pe care „Ziarul de Iaşi” vi l-a prezentat, apariţia primelor clarificări abia săptămâna viitoare, cu mai puţin de şapte săptămâni înainte de startul eşalonului secund, se confirmă.

 

 

 

 

Comentarii