Încă un test al Politehnicii

vineri, 18 ianuarie 2019, 02:43
2 MIN
 Încă un test al Politehnicii

 

Poli a câştigat, 2-1, cu iranienii de la Esteghlal. Iaşul a semnat cu Miño, un portar trecut pe la Barcelona B, care nu a mai apărat din 2017,  şi vrea să testeze doi atacanţi

Aflată în cantonament în Antalya, Politehnica Iaşi a disputat ieri al doilea meci amical al anului. Formaţia ieşeană a întâlnit gruparea iraniană Esteghlal. Scorul final a fost 2-1 (0-0). Poli a deschis scorul în minutul 57, prin Burlacu, din penalty, iranienii egalând în minutul 71. Peste zece minute, Kizito a ratat o lovitură de la 11 metri, pe care o obţinuse. În prelungiri, Rus a stabilit scorul final.

Poli a început meciul în formula Rusu – Gallego, Gardoş, Frăsinescu, Sin – Qaka, Cioinac – Sanoh, Flores, Panţîru – Enoh, pe parcurs intrând Bădic, Bosoi, Mihalache, Mihăescu, Zaharia, Burlacu, Rus, Kizito, Petre, Chelaru, Cracea, Danale, Ştefanovici. Informaţiile au fost oferite de oficiali ieşeni.

În primul test, Poli cedase cu 0-3 în faţa polonezilor de la Korona Kielce.

Politehnica aşteaptă în cantonament mai mulţi jucători noi. Clubul a anunţat că portarul Ruben Miño Peralta a semnat un contract pe şase luni, fără să fie testat. În vârstă de 30 de ani, spaniolul nu a mai jucat în niciun meci după sezonul 2016-2017, când a evoluat la AEK Larnaca, în Cipru. La Albacete, unde a fost sub contract stagiunea trecută, nu a bifat vreo partidă, iar în acest sezon nu a avut angajament. Până în urmă cu aproape doi ani, Miño a avut un traseu care a cuprins prezenţe la echipa secundă a Barcelonei, la Mallorca şi Oviedo, jucând un meci în prima ligă spaniolă şi mai multe în eşalonul secund. Alţi doi fotbalişti, atacanţi, sunt aşteptaţi să dea probe. Este vorba de un jucător originar din Gambia, Bacari Njie Kambi şi spaniolul Jorge Orti. Bacari are 31 de ani şi a jucat ultima dată în liga a treia spaniolă, la San Fernando. Orti (26 ani) nu a avut angajament în acest sezon. În sezonul 2017-2018 a evoluat la Toledo, echipă care a retrogradat la final în liga a patra spaniolă.

 

Comentarii