Îndrăznește să fii responsabil cu Expleo! (P)

vineri, 19 martie 2021, 09:12
3 MIN
 Îndrăznește să fii responsabil cu Expleo! (P)

Târgul de Cariere, cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Moldova, ajunge virtual la Iași, azi și mâine, de la 11 :00 la 18 :00, cu oportunități profesionale, trenduri de angajare sau fidelizare a angajaților și sfaturi care să răspundă intereselor variate ale candidaților. Printre companiile pregătite să întâlnească noi candidați se numără și Expleo România, companie specializată în inginerie informatică și mecanică, parte din Expleo Group care în momentul de față numără 15 000 de colaboratori.

De peste 20 de ani pe piață, cu sedii în Iași și București, Expleo România se remarcă prin excelență, colaborare, respect, curaj și responsabilitate, valori care trec dincolo de granițele României și ajung și la clienții lor, din Europa de Est.

Responsabilitate înseamnă stabilitate. Ea se reflectă atât în relația cu clienții Expleo, dar și în relația cu angajații. Expleo încurajează colaborarea de lungă durată. Fiind o companie de consultanță în inginerie și având o gamă diversificată de clienți și proiecte, există posibilitatea ca pe termen mediu un angajat să se poată dezvolta în mai multe direcții. Responsabilitate înseamnă și implicare în formarea continuă a angajaților. Încă de la începuturile existenței sale pe piața din România, Expleo a mizat mult pe formarea abilităților și competențelor tehnice pentru angajații săi. Aceștia au acces la platforme de E-learning, beneficiind și de o formare continuă în raport cu activitatea desfășurată. Atunci când e asumată, responsabilitatea înseamnă și schimbare. Anul trecut a fost un an al schimbării pentru toți. O schimbare fundamentală pentru multe companii a fost cea legată de munca de acasă. Expleo a reușit să o implementeze cu succes, angajații apreciind noua organizare și fiind receptivi la această transformare și chiar încurajând compania să perpetueze acest stil de lucru și după încetarea contextului pandemic.

Strâns legată de responsabilitate este și creativitatea. Atunci când e parte din jobul tău, ea devine responsabilitate. Fără o creativitate constantă, nu ar putea exista inovare.

Creativitatea ne permite să ne dezvoltăm continuu, să ameliorăm calitatea, productivitatea și să gestionăm mai bine riscurile sau problemele ce pot apărea. Mai mult de atât, creativitatea este o sursă de plăcere, deoarece aceasta ne stimulează imaginația și la finalul fiecărui proiect, ne simțim mândri de aportul nostru creativ. Așadar, aceasta trebuie încurajată pentru binele colegilor noștri, pentru îmbunătățirea performanței, dar în mod evident și pentru a inova, spun reprezentații companiei.

La Târgul de Cariere Iași, Expleo caută oameni pasionați de industrie, care să fie motivați să se dezvolte în interiorul companiei, pregătind pentru această ediție oportunități în diverse arii, cu preponderență pe digital. Pentru că la târg sunt așteptați și cei care sunt la început de drum în carieră, reprezentanții Expleo le transmit acestora un mesaj:

Atitudinea pozitivă și încrederea în sine sunt puncte de plecare în orice moment al carierei. Încurajăm viitorii candidați să se documenteze despre angajator și să își definească bine așteptările în ceea ce privește parcursul profesional pentru a putea identifica o potrivire în concordanță cu oportunitățile companiei.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii