Inflaţie de mijlocaşi la CSM Poli Iaşi

sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 02:43
2 MIN
 Inflaţie de mijlocaşi la CSM Poli Iaşi
Clubul din Copou şi-a luat măsuri de protecţie pentru a nu rămâne descoperită în cazul rupturii totale cu Fotbal Hebdo.

CSM Politehnica Iaşi a continuat ieri antrenamentele pe care le desfăşoară în Antalya, unde este cantonată. Trupa pregătită de Flavius Stoican a avut, până acum, în fiecare zi, câte două antrenamente. În cel de dimineaţă s-a pus accentul pe latura fizică, iar după amiaza s-a lucrat tehnico-tactic, oficialii echipei fiind mulţumiţi de condiţiile de pregătire (terenuri, sală de forţă, cazare, masă etc.) avute la dispoziţie. Cu excepţia lui Kelava, care se pare că nu va putea duce la intensitate maximă antrenamentele, situaţie care ar genera legitimarea basarabeanului Rusu (Zimbru Chişinău), care se află în probe şi Jo, care acuză mici dureri musculare, toată echipa a lucrat normal, în lot neapărând noutăţi faţă de start.

Surse din cadrul clubului au explicat inflaţia de mijlocaşi existentă în tabăra ieşeană: “Dacă luăm în calcule faptul că Sin şi Bădic, care pe hârtie sunt trecuţi fundaşi, pot juca şi mijlocaşi şi că Flavius are la dispoziţie încă 13 mijlocaşi de meserie, Qaka, Chelaru, Cioinac, Gavrilă, Ştefănescu, Taciuc, Zaharia, Panţîru, Danale, Jo, Pedro, Platini şi Kizito, avem 15 mijlocaşi în lot. Chiar într-un sistem de joc cu cinci mijlocaşi, rezultă o concurenţă de trei oameni pe post. S-a decis asta pentru că nu se ştie care va fi viitorul lui Jo, Pedro, Platini şi Kizito, care sunt sub contract cu Fotbal Hebdo, mai ales după ce Octav Moraru se implică la Gaz Metan Mediaş. De aceea au fost aduşi trei mijlocaşi în această iarnă, Gavrilă, Zaharia şi Taciuc, deşi acolo erau destule soluţii“.

CSM va disputa primul meci amical al anului luni, de la ora 16:00, adversară urmând a fi gruparea uzbekă FK Olmaliq, grupare clasată pe locul VII în eşalonul de elită, care conţine 16 echipe

Comentarii