De Business

Punem punctul pe știi

Intersport şi-a deschis magazin în Iulius Mall

miercuri, 05 septembrie 2018, 01:50
1 MIN
 Intersport şi-a deschis magazin în Iulius Mall

Brandul internaţional de articole sportive Intersport a deschis un magazin şi în Iulius Mall Iaşi, pe o suprafaţă de aproximativ 860 mp. Începând cu data de 21 septembrie, Intersport îşi va întâmpina clienţii cu oferte promoţionale cu ocazia campaniei „Back to School”. Până la această dată însă, magazinul a pregătit oferte promoţionale destinate părinţilor care îşi pregătesc juniorii de şcoală. 

„În noul magazin din Iulius Mall Iaşi, clienţii vor găsi o gamă completă de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Brandul Intersport oferă opţiuni diverse de încălţări speciale pentru alergare şi alte sporturi, hanorace, jachete, veste, pantaloni, tricouri, costume de trenning sau drumeţie, costume de baie şi multe altele. În plus, de aici se pot cumpăra accesoriile necesare în practicarea oricărui sport, de la cele pentru tenis, înot, fotbal, baschet, volei şi ciclism, până la alergare, ski, fitness şi box”, au precizat reprezentanţii Iulius Mall Iaşi.
 
Intersport este cea mai mare reţea de magazine de articole sportive din lume, prezentă în România din anul 2004. Comercializează branduri consacrate pe piaţa de profil, precum Nike, Adidas, Puma, dar şi mărci exclusive, în colecţiile McKinley, FIREFLY, TECNOpro, ETIREL, ENERGETICS, Pro Touch şi Nakamura. În România, brandul de articole sportive deţine 31 de magazine, iar la Iaşi este prezent cu două magazine în Palas şi în Iulius Mall. 
 
 

Comentarii