De Business

Punem punctul pe știi

Investiții de 3 milioane de lei în parcul industrial din Miroslava

joi, 12 august 2021, 20:21
1 MIN
 Investiții de 3 milioane de lei în parcul industrial din Miroslava

Consilierii locali din Miroslava au aprobat recent o hotărâre în plen pentru demararea unei investiții în Parcul Industrial II al comunei, cel care se află în zona de lângă Antibiotice, acolo unde nemții de la Mennekes au construit o fabrică destinată industriei automative.

Potrivit hotărârii CL Miroslava, investiția se ridică la 2,9 milioane lei, iar lucrările ar urma să se desfășoare doar pe o perioadă de 60 de zile. Printre lucrările care vor fi efectuate se numără înlocuirea transformatoarelor (de curent, de tensiune) și montarea de cabluri.

„Miroslava Industrial Parc a finalizat procedurile de selecție a rezidenților în parc, iar, începând cu anul 2020, au început să realizeze primele construcții de hale industriale. În context, este necesară alimentarea cu energie electrică a noilor consumatori din parcul industrial II pentru a îmbunătăți situația actuală a infrastructurii din zonă, în conformitate cu standardele în vigoare, și a sprijini activitățile economice și comerciale”, se arată în hotărârea CL Miroslava.

Citeşte mai mult pe apix.ro

Comentarii