Invitaţi de peste Ocean la Gala de caritate Star of Hope

sâmbătă, 19 noiembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Invitaţi de peste Ocean la Gala de caritate Star of Hope

Laura Bretan şi Daniel Prunaru Reagan vor veni la Iaşi pentru cea de-a X-a ediţie a Galei Star of Hope – Concert Extraordinar. Aceasta are loc miercuri, 23 noiembrie, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi.

Pe scena teatrului vor urca soprana Laura Bretan, din Statele Unite ale Americii (SUA), şi bass-baritonul Daniel Prunaru Reagan, de la Opera Pheonix Arizona SUA, tenorii Andrei Fermeşanu (Opera Naţională Iaşi), Andrei Apreotesei (Ateneul Naţional Iaşi), Florin Guzgă (Opera Naţională Iaşi) şi Corul de Copii Juniorii Operei, alături de instrumentişti ai Orchestrei Operei Naţionale din Iaşi.

„Participarea la Gala Star of Hope 2022 înseamnă atât bucuria de a (re)asculta arii celebre de operă, cât şi dorinţa de a schimba un destin, înseamnă cel puţin o bursă de terapie recuperatorie pentru un copil cu dizabilităţi. Cu alte cuvinte, din frumuseţea clipelor de muzică de operă va renaşte speranţa pentru un copil cu dizabilităţi, va fi o şansă în plus pentru integrare în viaţa comunităţii şi, de ce nu, chiar şi pe piaţa muncii, atunci când părinţii lor nu vor mai fi”, precizează organizatorii.

Gala Star of Hope 2022 – Concert Extraordinar este parte a unei ample campanii caritabile intitulată „Schimbă un destin!”, al cărei rol este conştientizarea şi responsabilizarea societăţii civile cu privire la problemele cu care se confruntă acum copilul cu dizabilităţi şi familia acestuia.

Invitaţiile la Gala Star of Hope 2022 – Concert Extraordinar se pot obţine de pe site-ul www.starofhope.ro, printr-o donaţie minimă de 250 de lei.

Comentarii