Iordănescu are ofertă din Golf

sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 02:43
2 MIN
 Iordănescu are ofertă din Golf

 

Pe moment, Edi nu se gândeşte să preia echipa naţională

Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, joi, la Digi Sport, că are o ofertă concretă din zona Golfului, propunere care este pe placul său şi pentru care se află în discuţii avansate. „Nu m-am simţit niciodată confortabil să discut despre acest subiect. Au fost anumite discuţii principiale, dar am văzut că lucrul ăsta nu s-a întâmplat doar cu mine. În ultima perioadă am văzut că au avansat anumite discuţii cu Loţi, care are aprecierea mea totală. O să vă dezamăgesc, dar nu prea am ce să vă spun. Eu am o discuţie care este în afara ţării, singurul lucru concret despre care pot să vorbesc. Sunt în nişte discuţii avansate în străinătate. Nu pot spune că am un acord, dar sunt discuţii avansate şi propunerea este pe placul meu. Pentru mine ofertă concretă înseamnă ce am acum din zona Golfului, cifre, obiective. Altfel sunt doar discuţii”, a spus Iordănescu.

Tehnicianul a vorbit şi despre subiectul opţiunilor pentru prima reprezentativă. „Eu cred că am ajuns la maturitatea necesară să-mi înţeleg statutul. Înţeleg faptul că în momentul de faţă sunt anumiţi antrenori români cu ştate vechi, cu performanţe. Fotbalul românesc duce lipsă de multe lucruri, dar nu de antrenori buni. Cred că mă poziţionez în valul nou de antrenori. Din ce ştiu, am fost mereu prima opţiune acolo unde am mers şi am colaborat. În situaţia asta ar trebui să vorbesc ipotetic „, a afirmat el.

În ceea ce priveşte despărţirea sa de FCSB anul trecut, Iordănescu a declarat că a plecat deoarece :patronul şi-a dorit să preia din nou controlul”. „Erau două variante. Să mă pun contra vântului sau al doilea scenariu, să-mi iau geanta şi să plec. Timpul va demonstra dacă am făcut bine sau nu”, a precizat Edward Iordănescu.

 

Comentarii