De Business

Punem punctul pe știi

Kaufland Păcurari, dotat cu case de marcat unice în Europa

joi, 21 decembrie 2017, 02:50
2 MIN

Din cele patru supermarketuri Kaufland din Iaşi, trei s-au modernizat şi renovat în ultima perioadă. Noutatea se află însă la sediul din Păcurari, unde a fost introdus un sistem nou de  case de marcat, fiind vorba de un proiect pilot, primul din Europa. Conform celor spuse de reprezentanţii Kaufland, acestea sunt extrem de performante şi rapide. 

Celelalte două magazine modernizate din Iaşi sunt cele de pe străzile Pavlov şi Vârlan.  „Acestea au fost renovate şi modernizate complet, şi aduc cele mai noi formate, cu Food Court şi Open Mall. Investiţia se ridică la o sumă cu şase zerouri în euro, nu a fost trasă încă linia finală ca să vedem cât s-a investit. Am investit mult în tehnologie, nu doar in design, avem vitrine eco, care nu funcţionează cu freon, trei raioane noi, cel de peşte proaspăt, de brutărie şi «To go», ce oferă produse pentru cei grăbiţi, gata ambalate şi rapid de luat cum ar fi sandvisuri, salate, etc. Primul magazin Kaufland din România a apărut în 2005 în Bucureşti, urmând ca din 2011, după criză, să ne poziţionăm ca lider de piaţă în România. Ne păstrăm în continuare acest loc!”, a declarat Valer Hancaş, director Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Acesta a mai menţionat faptul că Iaşul este prins în planul pentru expansiune, prin urmare, în viitor, vor mai fi deschise şi alte magazine Kaufland, chiar şi pe suprafeţe mai mici de 4.000 de metri pătraţi. Sistemul Open Mall cuprinde schimb valutar, servicii telecom, centru de presă, farmacie, curăţători, centru de copiere chei, accesorii GSM, etc. Zona Food Court găzduieşte un restaurant de tip street-food, cofetărie şi pizza. Ghidajul clienţilor este făcut printr-o serie de pictograme, care le arată exact unde este raionul căutat. 

 

 

Comentarii