LIVE-TEXT: Maricel Popa susţine o conferinţă de presă la sediul CJ Iaşi

vineri, 02 octombrie 2020, 12:00
2 MIN
 LIVE-TEXT: Maricel Popa susţine o conferinţă de presă la sediul CJ Iaşi

UPDATE: "Din 3000 de nume din baza de date a Organizaţiei Municipale, am păstrat 600", ale celor devotaţi partidului, a explicat candidata PSD la Primărie ce a găsit la doi ani după schimbarea conducerii acestei organizaţii. "Nimeni nu se aştepta să câştigăm Primăria, dar trebuia să venim cu un candidat credibil", a mai spus Camelia Gavrilă.

UPDATE: "Am obţinut 80 de mii de voturi, cine sunt cei care îmi cer demisia?", a continuat el. Camelia Gavrilă a recunoscut că nu a fost un câştig pentru partid, ci o stagnare în comparaţie cu alegerile europarlamentare.

UPDATE: "N-am vrut să intru în nicio combinaţie", a adăugat el. "La municipiu, candidatul nostru nu fost sprijinit de Organizaţia Municipală", a adăugat seful PSD.

UPDATE: "Au fost rezultate slabe pentru PSD în municipiu", a trecul Maricel Popa la chestiuni politice.

UPDATE-La conferinţa fostului preşedinte al CJ sunt prezenţi parlamentari si 3 consilieri ai partidului. Dacă autorizaţia de securitate la incendiu pentru spitalul mobil nu e necesară – spune şeful CJ că i-ar fi comunicat ISUJ – mai este aşteptată autorizaţia de mediu. Totodată, Maricel Popa a anunţat că nu va pleca din CJ, ci va rămâne în grupul consilierilor PSD. Pe de altă parte, el a spus că, "probabil", va face o plângere impottiva lui Cătălin Bulgariu pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

TEXT INITIAL: Maricel Popa susţine în aceste momente o conferinţă de presă la sediul Consiliului Judeţean Iaşi. Nu a anunţat care este tema întâlnirii cu presa, dar săptămâna aceasta a fost în centrul mai multor evenimente care necesită un răspuns: răzmeriţa împotriva sa din PSD şi “Tunul de la Aeroport” prin care s-a cedat pe ascuns un teren de 7.800 metri pătraţi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii