Comunicat de presă

Mai sunt două săptămâni de înscrieri la Mirunette Language Competition. Înscrie-te şi câştigă o tabără în UK!

luni, 17 februarie 2020, 13:10
3 MIN

Cea de a 8-a ediţie a concursului naţional de limba engleză, Mirunette Language Competition a ajuns aproape de finalul etapei de înscrieri. Toţi elevii între 10 şi 17 ani sunt invitaţi să se înscrie până la data limită de 1 martie. Până acum s-au primit aproape 1.000 de înscrieri de la elevi şi profesori din toată România iar organizatorul concursului, Mirunette Education, va anunţa detaliile celei de a 2-a probe pe data de 9 martie.

Pe lângă experienţa de dezvoltare personală pe care o vor avea participanţii de-a lungul celor trei probe ale concursului, organizatorul promite un premiu surpriză pentru toţi cei înscrişi în concurs. De asemenea, elevii care reuşesc să ajungă în finala concursului, vor primi premii atât din partea Mirunette Education, cât şi din partea sponsorilor: British Council, Humanitas, Opera Comică pentru Copii, unteatru, DinoParc Râşnov, Dent Estet 4 Teens, Parc Aventura Braşov, Ideal Board Games, Stalingrad Laser Tag Arena, Romaqua Group Borsec, Lăptăria cu Caimac.

“Proiectul Mirunette Language Competition a fost lansat în urmă cu 7 ani din dorinţa de a oferi atât copiilor cât şi profesorilor câştigători şansa de a participa gratuit într-o tabără internaţională. Am urmărit cu bucurie cum de la an la an tot mai mulţi copii au participat, atât prin intermediul partenerilor noştri, cât şi prin intermediul profesorilor dedicaţi de limba engleză. Încurajăm copiii din întreaga ţară să se înscrie la Mirunette Language Competition! Condiţia? Să aibă vârsta cuprinsă între 10-17 ani şi să fie pasionaţi de limba engleză! Înscrierea este gratuită iar premiile sunt numeroase. Cele 7 ediţii anterioare şi mărturiile finaliştilor noştri sunt dovada vie că efortul, ambiţia şi creativitatea sunt răsplătite!”  marturiseşte Lucia Niculae, Account Manager Mirunette Education.

“Dupa cum am mai spus şi în trecut, Mirunette Language Competition reprezintă ocazia perfectă de a oferi şansa tuturor elevilor din România să încerce o experienţă în străinătate. Totodată, concursul vizează omagierea căştigătorilor din ediţiile trecute. Suntem foarte încântaţi să vedem numărul tot mai mare al participanţilor la acest concurs, iar în momentul de faţă, ne pregătim să demarăm cea de-a 2-a etapă, care este de departe cea mai creativă parte.”  a declarat Răzvan Anti, Marketing Specialist Mirunette Education.

Mirunette Language Competition este un concurs naţional de limba engleză organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureşti şi British Council, unde elevii cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani vor avea şansa să îşi exerseze creativitatea şi cunoştiinţele de limba engleză.

Totodată, Mirunette Language Competition reprezintă o ocazie şi pentru profesorii de limba engleză să îşi încurajeze elevii să experimenteze o experienţă non-formală. Profesorii care vor avea cei mai mulţi elevi înscrişi în concurs au ocazia să câştige un loc de însoţitor de grup într-o tabără internaţională în Marea Britanie, unde vor participa în mod gratuit.

Din 2004 Mirunette Education oferă programe şi tabere internaţionale în Europa, Canada şi SUA ce au ca scop promovarea gândirii creative, depăşirea barierelor de exprimare într-o limbă străină şi oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanţilor. Compania reprezintă cu succes în România instituţii prestigioase de învăţământ din întreaga lume ce oferă garanţia calităţii dar şi relaxarea părinţilor care aleg să îşi trimită copiii în astfel de programe internaţionale.

În paralel, Mirunette Education oferă servicii de consiliere educaţională pentru admiterea la şcoli, licee şi universităţi de top din străinătate.
Compania se adresează copiilor cu vârste începând de la 7 ani, elevilor de liceu, dar şi studenţilor ce doresc să îşi îmbunătăţească cunoştiinţele de limbi străine, să trăiască o experienţă internaţională şi să se pregătească pentru o lume multiculturală. În acelaşi timp Mirunette Education se adresează parinţilor dispuşi să investească în educaţia copiilor lor, profesorilor ce doresc să îşi diversifice pregătirea pentru a deveni dascăli inspiraţionali şi adulţilor dornici să îşi îmbunătăţească exprimarea într-o limbă străină.

Mai multe informaţii despre Mirunette Education şi serviciile oferite găsiţi la https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.
 

Comentarii