Maia Sandu revine la București, într-o vizită oficială. Discuții cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă

luni, 31 octombrie 2022, 15:34
1 MIN
 Maia Sandu revine la București, într-o vizită oficială. Discuții cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va fi primită de președintele Klaus Iohannis, marți, 1 noiembrie, la Palatul Cotroceni, a transmis Administrația Prezidențială. Maia Sandu va discuta și cu premierul Ciucă, a informat președinția de la Chișinău.
 

Mai întâi, la ora 12.00, Maia Sandu va participa la Conferința internațională „Femeile parlamentar din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, în Senatul României. Apoi, de la ora 13.15, va fi primită de șeful statului la Cotroceni. De asemenea, Maia Sandu va discuta și cu premierul Nicolae Ciucă, potrivit anunțului făcut de președinția Republicii Moldova. Noua vizită la București vine în contextul în care țara noastră a sprijinit constant Republica Moldova, țara afectată de războiul de la graniță declanșat de Rusia în Ucraina.

Ultima vizită la București a Maiei Sandu a fost pe 29 iulie. Atunci, au fost discutate inclusiv aspecte legate de securitatea energetică a Republicii Moldova și reformele necesare integrării europene.

Comentarii