Maria Macsim Nicoara, ucisă cu zile de o infecție nosocomială luată din spital?

joi, 24 decembrie 2020, 10:19
1 MIN
 Maria Macsim Nicoara, ucisă cu zile de o infecție nosocomială luată din spital?

Sora mezzospranei Maria Macsim Nicoara, Elena Heres, a confirmat pentru ZDI decesul artistei. Aceasta s-a stins din viata, după ce a fost internata la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu.

Surse din anturajul artistei au declarat ca, în urma cu aproximativ o luna, Maria Macsim Nicoara ar fi contactat și virusul SARS Cov 2. În pofida multiplelor intervenții chirurgicale efectuate de medici în urma tragediei din vara trecuta, Maria Macsim Nicoara ar fi trecut prin boala dar în schimb, susțin aceleași surse, ar fi contactat o infecție nosocomială.

"Da, asa este, a avut și Covid 19. De bacterie sau infectia nosocomiala nu va pot spune nimic. Probabil ca Spitalul va transmite un comunicat de presa. Cert este ca atunci când s-a întâmplat tragedia, s-a intervenit foarte târziu, după opt ore și asta nu din vina medicilor. Avem patru procese pe rol care merg foarte, foarte lent. Pana acum ne-am ocupat de sănătatea sorei noastre Marinela, de acum ne vom ocupa de amintirea ei dar și de a face lumina în acest caz", a declarat Elena Heres, sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoara.

Comentarii