Marian Grigoraş va ocupa în continuare funcţia de prefect

marți, 02 februarie 2021, 13:07
2 MIN
 Marian Grigoraş va ocupa în continuare funcţia de prefect

Costel Alexe, şeful Consiliului Judeţean Iaşi şi preşedintele PNL Iaşi, a anunţat pe pagina sa de Facebook că Marian Grigoraş va ocupa în continuare funcţia de prefect.

“Marian Grigoraş va reprezenta în continuare Instituţia Prefectului! Este o veste bună pentru ieşeni să fie reprezentaţi în relaţia cu Guvernul României de un profesionist cu expertiza administrativă şi legislativă pe care a demonstrat-o Marian Grigoraş în calitate de Prefect al Judeţului Iaşi.

Parcursul dezvoltării judeţului nostru depinde de asumarea cu profesionalism şi viziune a deciziilor care să producă efecte în folosul ieşenilor. Modul în care a gestionat domnul prefect pandemia este dovada acestor calităţi. La aproape un an distanţă de când ne confruntăm cu virusul Covid-19, judeţul Iaşi se află în proporţie de peste 87% în scenariul verde, procesul de vaccinare se derulează în condiţii favorabile, iar săptămâna trecută numărul persoanelor vaccinate din judeţul Iaşi l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate.

Am încredere că, în continuare, va şti să conducă activitatea instituţiei cu implicare, conştiinţă profesională şi bune intenţii, iar relaţia cu administraţiile locale şi, la fel de important, cu cetăţenii, se va desfăşura în acelaşi climat de înţelegere şi cooperare ca şi până acum.

Îi doresc mult succes în continuare şi îl asigur de toată susţinerea instituţională a Consiliului Judeţean Iaşi pentru îndeplinirea rolului său important în dezvoltarea judeţului nostrum”, a scris Alexe.

Comentarii