Mercedes a trecut de 1 miliard de like-uri pe Instagram

luni, 26 noiembrie 2018, 14:23
2 MIN
 Mercedes a trecut de 1 miliard de like-uri pe Instagram

Cu acest prilej a fost realizată o galerie cu fotografii reprezentative – una dintre ele este cea de mai sus: o doamnă de o vârstă destul de înaintată care îşi alimentează Mercedesul C63 AMG – motor V8, 450 CP, sprint de la 0 -100 km/h în doar 4,4 secunde (viteză limitată electronic la 250 km/h).

Probabil că doamna din fotografie ajungea întotdeauna prima la biserică, ori la magazin. Şi, apropo, dacă ai veni cu o asemena maşină la vânzare în România şi ai spune că acest monstru de 450 CP a aparţinut unei bătrânici din UK, cine te-ar crede?

 

1 miliard de like-uri pe Instagram pentru Mercedes

Mercedes-Benz sărbătoreşte un record pe Instagram: dintre cele mai bune 100 de mărci Interbrand, Mercedes are cele mai multe like-uri pe Instagram. Potrivit unui studiu recent realizat de firma de analiză T4Media, acum câteva zile Mercedes-Benz a trecut de borna de un miliard de like-uri – prima dintre "cele mai bune mărci globale 2018" care reuşeşte acest lucru. Sprijinul fanilor şi adepţilor este onorat cu o expoziţie de fotografii la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart, care prezintă momente importante ale activităţilor de social media ale mărcii germane.

Marca premium a fost activă pe Instagram începând cu 2012. În medie, conform analizei, Mercedes-Benz primeşte 27,6 milioane de like-uri pe lună pe canalul global Instagram@mercedesbenz. La nivel global, cât mai multe 35,66 milioane de fani, în plus, urmează conturile oficiale ale Mercedes-Benz pentru serviciul foto şi video online.

Pentru a marca acest punct de referinţă, Mercedes-Benz dedică un "Mulţumesc" special fanilor săi. Fotografiile selectate în care oamenii din întreaga lume şi-au demonstrat afinitatea cu marca pe Instagram au fost afişate pe un site special creat: http://mb4.me/one-billion-likes. Cu această recenzie, Mercedes-Benz onorează cele mai de succes posturi, precum şi a conţinutului neobişnuit sau amuzant de pe Instagram.

Vizitatorii la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart pot vedea, de asemenea, cele mai bune postări. Expoziţia se desfăşoară între 5 şi 31 ianuarie 2019 în sala principală. 

Comentarii