Mesajul emoționant al unei foste eleve a profesoarei de 40 de ani de la Liceul Madgearu care a decedat zilele trecute

vineri, 19 noiembrie 2021, 13:09
2 MIN
 Mesajul emoționant al unei foste eleve a profesoarei de 40 de ani de la Liceul Madgearu care a decedat zilele trecute

O elevă de la Grupul Şcolar “Virgil Madgearu” a postat pe Facebook un mesaj emoţionant privind decesul profesoarei Oana Mandache, Cadrul didactic, care abia împlinise 40 de ani, a murit în urma complicaţiilor cauzate de COVID-19. Ea nu era vaccinată.

“Nu mi-a plăcut niciodată să postez ceva ce nu are legătură cu mine. Însă, în momentul ăsta nu pot realiza că asta chiar s-a întâmplat. Nici toată treaba asta de a posta pe toate reţelele, nu mă încântă. Cu toate astea, vreau să las aici o poza cu o fostă profesoară, la care nu m-aş fi gândit că ar urma să cadă.

Şi acum realizez că îmi doresc să-i fi spus că mi-aş fi dorit să port şi eu conversaţii cu ea sau să fiu deschisă, aşa cum o făceau majoritatea colegilor, dar mereu tăceam şi o admiram dintr-un colţ cât de frumoasă era, cât de finuţă era şi de cât devotament şi încredere dădea dovadă. Dacă ar fi citit sau văzut postarea, nu cred că şi-ar fi amintit de mine sau nu cred că ar fi crezut că eu aş scrie asta despre ea. ŞI îmi pare rău că o fac acum. Voi, dragi profesori, v-aţi gandit vreodată că în clasele în care predaţi chiar există elevi care vă privesc ca pe ceva bun, ca pe un ajutor sau ca pe o linişte? Poate nu. Am fost o elevă care a trecut prin asta şi profesorii nu mă priveau, aşa cum o făceam eu şi nu pentru ca am fost un copil rău, ci pentru că fiecare om are dreptul de a pune preţ pe cine îşi doreşte şi sunt destul de matură să înţeleg asta. Trecând peste toate astea “Doamna mea, Oana” îţi doresc toată dragostea şi caldura mea, acolo unde eşti, drum lin spre cer, înger frumos. Să ştii ca ai fost mereu in sufletul meu, chiar dacă n-am schiţat vreodată asta.”, a scris pe Facebook Mariana Miron.

Cititi si: Profesoară de 40 ani, răpusă de Covid: cum a fost posibil?

 

Comentarii