„Messi, acord cvasitotal. Ia avionul privat și semnează”. Va ateriza la Nice

vineri, 06 august 2021, 22:23
1 MIN
 „Messi, acord cvasitotal. Ia avionul privat și semnează”. Va ateriza la Nice

Vestea că Lionel Messi nu-și mai prelugește contractul cu Barcelona a șocat lumea fotbalului. Între timp, oficialii de la PSG au "turat motoarele", iar președintele Nasser Al-Khelaifi a decis să se miște foarte rapid.

Presa franceză a aflat din mai multe surse că acordul între Messi și PSG este "cvasitotal". În plus, pe rețelele de socializare circulă și detalii care spun că starul argentinian va pleca spre Franța cu avionul său privat în această seară sau cel mai târziu mâine dimineață.

Se știu și detalii chiar mai amănunțite. Astfel, potrivit surselor citate, aeronava lui Messi va ateriza la Nice, acolo unde va avea loc întâlnirea cu Nasser al-Khelaifi.

"Este incredibil ceea ce PSG va realiza", a fost reacția la o postare care anunță, din surse sigure, că "Lionel Messi la PSG este un acord cvasitotal. Decizia argentinianului este luată: vrea la Paris și e pe punctul de a semna cu clubul din capitală".

"Acordul cvasitotal a fost atins între PSG și Leo Messi. Legenda Barcelonei va veni. Tatăl jucătorului are un acord cu conducerea parizienilor", se arată în altă postare.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

Comentarii