Messi, Ronaldo, Halep, Smiley, Leonardo DiCaprio și alții și-au dat întâlnire la Iași. Dar sub formă de ceară

luni, 19 februarie 2024, 08:37
1 MIN
 Messi, Ronaldo, Halep, Smiley, Leonardo DiCaprio și alții și-au dat întâlnire la Iași. Dar sub formă de ceară

Reuniune a zeci de nume cunoscute din sport, cinematografie și muzică. Personalități din întreaga lume și-au dat întâlnire într-un centru comercial din Iași, unde se lasă admirate și fotografiate de curioși.

Vorbim despre figuri de ceară realizate în mărime naturală, cu multă atenție la detalii, după cum spun chiar cei care au trecut pragul expoziției.

Alături de Messi și Ronaldo stau și români care au scris istorie la capitolul sport – Gică Hagi, Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep.

În centrul comercial din Iași care găzduiește expoziția figurilor de ceară "și-au dat întălnire" și nume importante din industria muzicală.

Oferta este variată și când vine vorba despre actori. Au fost așezați alături Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins și Daniel Craig.

Expoziția poate fi vizitată până pe 10 martie. Prețul unui bilet este de 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. Pentru copiii în vârstă de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Comentarii