Misterul femeii tranşate şi aruncate, pe bucăţi, într-un parc este aproape rezolvat

sâmbătă, 25 februarie 2023, 11:38
1 MIN
 Misterul femeii tranşate şi aruncate, pe bucăţi, într-un parc este aproape rezolvat

Misterul femeii tranşate şi aruncate, pe bucăţi, într-un parc este aproape rezolvat. Femeia a dispărut de acasă pe 31 ianuarie.

Şase zile mai târziu, soţul îi anunţa dispariţia. Assia Matoug, 46 de ani, a dispărut de acasă pe 31 ianuarie. A fost ultima dată când a fost văzută de familia sa. Şase zile mai târziu, soţul i-a anunţat dispariţia. 

Această întârziere li s-a părut ciudată anchetatorilor, mai ales că Assia avea şi trei copii de 8, 14 şi 14 ani.  Trupul femeii de 46 de ani a fost găsit dezmembrat pe 13 februarie în parcul Buttes-Chaumont, din arondismentul 19 al Parisului.

Atunci, lucrătorii de întreţinere a spaţiilor verzi au descoperit un trunchi uman, tăiat de la piept până la genunchi, ascuns într-un sac de gunoi într-un loc îndepărtat din popularul parc Buttes-Chaumont.

Modelele florale de pe blugi sugerau că este vorba despre o femeie. Trunchiul nu prezenta urme de sânge, de parcă ciopârţirea ar fi fost făcută chirurgical de un profesionist. Capul şi restul cadavrului au fost găsite a doua zi în acelaşi parc.

Citeste textul integral pe newsweek.ro

Comentarii