Moschino a lansat genţi în formă de baghetă şi croissant

marți, 08 decembrie 2020, 21:40
1 MIN
 Moschino a lansat genţi în formă de baghetă şi croissant

Marca de lux italiană Moschino a pus în vânzare două modele inspirate de "vedetele" brutăriei franceze: o poşetă în formă de baghetă şi o geantă mini în formă de croissant.

Aceste modele sunt fabricate în Italia, din piele, cu un design 3D care reproduce textura acestor produse de panificaţie, având logo-ul Moschino placat cu aur.  "Viaţa este frumoasă cu Moschino. Plimbaţi-vă pe malurile Senei (sau în supermarket) cu această poşetă Baguette în timp ce alegeţi cel mai bun vin pentru cină. Şi poate şi pâine adevărată", indică site-ul de vânzări Farfetch în descrierea produsului.

Geanta în formă de baghetă are un preţ de 795 de euro, adică costul a 900 de baghete de 250 de grame. Cea Croissant are acelaşi preţ.  Pe reţelele de socializare, oamenii nu au pierdut ocazia de a glumi pe seama acestor produse. Pe Twitter, internauţii au ironizat designul dar preţul mare. 

Unii au spus că există posibilitatea de a fi atacaţi de porumbei în timp ce se plimbă ("Nu, mulţumesc!"), alţii afirmă că ar părea că se plimbă cu un sandviş în mână.

Comentarii