Multe si mărunte: Semifinale în Cupa României

joi, 07 martie 2019, 02:43
3 MIN
 Multe si mărunte: Semifinale în Cupa României

 

Formaţia CFR Cluj va întâlni Astra Giurgiu, iar Universitatea Craiova va juca în compania echipei FC Viitorul, în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi de la Casa Fotbalului.  Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur – retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur. Meciurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc în perioada 2-4 aprilie, turul, respectiv 23-25 aprilie, returul.

Gâlcă antrenează în Danemarca

Gruparea daneză Vejle Boldklub a anunţat, ieri, că noul antrenor al echipei este Constantin Gâlcă, acesta semnând un contract pe un an. “Campionatul Danemarcei este unul bun, echilibrat. Trebuie să ne menţinem în prima ligă şi munca începe chiar astăzi, pe terenul de antrenament. Eiu trebuie să fiu judecat în funcţie de un singur lucru: da reuşesc să o menţin pe Vejle încă un sezon în prima ligă. Şi cred în asta. Trebuie să câştigăm fiecare meci”, a declarat Gâlcă. Din staful lui Gâlcă la clubul danez face parte şi Valentin Covaciu, antrenor cu portarii. Vejle Boldklub a promovat la finalul sezonului trecut în prima ligă din Danemarca şi în acest sezon ocupă, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, ultimul loc în clasament, cu 19 puncte. Echipa lui Gâlcă va evolua în play-out.

Dublă cu italiencele pentru Blaj

Echipa Yamamay e-work Busto Arsizio s-a calificat în finala Cupei CEV, în care va întâlni formaţia Volei Alba Blaj. Formaţia italiană a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-18, 25-11), campioana Ungariei, Swietelsky Bekescsaba, antrenată de Bogdan Paul. Busto Arsizio câştigase şi prima manşă, tot cu 3-0. Yamamay luptă pentru al treilea trofeu al CEV Cup, după cele din 2010 şi 2012. În 2017, italiencele au pierdut finala cu Dinamo Kazan din Rusia.  Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj s-a calificat marţi, pe teren propriu, în finala Cupei CEV, după ce a învins formaţia Ştiinţa Bacău şi în manşa retur din semifinalele competiţiei, scor 3-0.

Murray s-a răzgândit

Murray a revenit asupra deciziei de a se retrage din tenis din cauza problemelor de sănătate. Sportivul din Marea Britanie a făcut anunţul după operaţia la şold. Nu mai are dureri şi va încerca să revină în top 100 ATP. “Aş putea să fiu din nou în top 50, top 100”. În prezent se află pe 218. “Recuperarea decurge încet, dar bine. Vreau să continui să joc. Motivul pentru care am decis să mă operez a fost că mi-am dorit să-mi îmbunătăţesc calitatea vieţii. Nu mă mai puteam bucura de tenis, de mers, de a face chestii de bază”, a declarat britanicul . Murray are 45 de titluri de simplu în palmares. De-a lungul carierei a cucerit şi două turnee de Grand Slam, Wimbledon şi US Open

Ramos şi-a găsit de lucru în tribună

Aflat în tribune din cauza unei suspendări, fundaşul Sergio Ramos a înregistrat o scenă pentru documentarul său, marţi seară, în timpul meciului pierdut de Real Madrid, scor 1-4, cu Ajax, în returul optimilor Ligii Campionilor. Sergio Ramos filmează un documentar despre viaţa lui, în parteneriat cu Amazon. El s-a aflat în tribuna oficială la meciul de marţi seară, fiindu-i filmate reacţiile din timpul meciului. Ramos a fost suspendat pentru această partidă, după ce a forţat primirea unui cartonaş galben în meciul tur.

Pochettino, suspendat în Premier League

Mauricio Pochettino, antrenorul echipei Tottenham, a fost suspendat două meciuri şi amendat după un incident cu arbitrul Mike Bean la meciul cu Burnley din urmă cu două săptămâni. Amenda este în valoarede 11.500 de euro, antrenorul fiind sancţionat pentru că insultele adresate arbitrului Mike Dean, la meciul pierdut cu Burnley, scor 1-2, la 23 februarie. Pochettino, care a anunţat că nu va face apel, nu va sta pe banca tehnică la meciurile cu Southampton de sâmbătă, dar nici la partida cu Liverpool, din 31 martie.

 

Comentarii