Multe și mărunte Situaţie gravă la Mediaş

marți, 15 februarie 2022, 02:43
4 MIN
 Multe și mărunte Situaţie gravă la Mediaş

 

Doar 10 jucători au participat la antrenamentul echipei Gaz Metan Mediaş de luni dimineaţă, anunţă site-ul suporterilor. „Dezastrul de la Mediaş este tot mai aproape. 10 jucători au rămas la antrenamentul din această dimineaţă, restul lotului se află în acest moment la primărie pentru a se discuta despre rezilierea contractelor”, a anunţat sura amintită. Vineri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca gruparea Gaz Metan Mediaş să fie sancţionat cu scăderea a două puncte şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători. Într-un mesaj postat pe Facebook, jucătorul Ronaldo Deaconu susţine că vinovat pentru situaţie este primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman.

Mai jucaţi la pariuri?

FCSB a învins, ieri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (0-2), pe Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0. Ei au marcat un gol în minutul 90+3, care a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şi gazdele au avut un gol anulat, la scorul de 3-2, pentru un presupus henţ. Au marcat: Olaru ('47), V. Gheorghe ('67, '77) / D. Popa ('15), Butean ('21). Diferenţa dintre CFR Cluj şi FCSB a scăzut la şase puncte. În primul meci disputat, ieri, la Botoşani, FC din localitate a învins Academica cu 2-0 (1-0) prin golurile marcate de Papa ('7) şi Şeroni ('84). Din min. 54, oaspeţii au rămas cu un om în minus, prin eliminarea lui Gogov.

CFR transferă de la necăjiţi

CFR Cluj a anunţat, ieri,legitimarea mijlocaşului brazilian Roger de la UTA. Jucătorul de 25 de ani este la UTA din ianuarie 2021.În Brazilia, el a jucat la Botafogo, Vila Nova FC, Goiânia şi Atletico Goianiense. În Europa, a evoluat la grupările albaneze la FK Kukesi şi KS Kastrioti, dar şi în Letonia la Riga FC, înainte de a ajunge în România. De asemenea, gruparea de pe Gruia l-a transferat definitiv pe un alt brazilian, Yuri Matias, de la Gaz Metan Mediaş

Cadouri de la Nyon

UEFA a anunţat că va oferi un total de 30.000 de bilete gratuite suporterilor echipelor finaliste din competiţiile intercluburi, pentru a-i recompensa astfel pentru sprijinul adus fotbalului european în timpul crizei de Covid-19. Iniţiativa vizează finala Ligii Campionilor (10.000 bilete gratuite, 5.000 de club), finala Ligii Europa (8.000 bilete gratuite, 4.000 de clubs), finala Conference League (6.000 bilete gratuite, 3.000 de club) şi finala Ligii Campionilor la feminin (6.000 bilete gratuite, 3.000 de club). UEFA precizează că un club finalist va putea folosi aceste bilete „pentru a recompensa cei mai fideli suporteri” şi a subliniat că acestea „nu vor putea fi oferite sponsorilor, partenerilor şi oficialilor clubului”.

„Berbecii” au câştigat SuperBowl

Echipa Los Angeles Rams a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 56 a Super Bowl, după ce a învins, cu scorul de 23-20, formaţia Cincinnati Bengals. Partida a avut loc în faţa a 70.000 de spectatori (7.000 de dolari cel mai ieftin bilet, un record), pe Stadionul SoFi din Los Angles, o arenă nouă, inaugurată în 2020, fiind pentru a doua oară când o echipă joacă Super Bowl pe teren propriu. Şi tot pentru a doua oară când trofeul este câştigat de echipa gazdă, după Tampa Bay Buccaneers, în 2021. Echipa din Cincinnati a condus cu 20-13, dar formaţia gazdă a trecut la conducere, 23-20, când mai erau un minut şi 25 de secunde de joc.Cooper Kupp, 28 de ani, a fost ales MVP-ul finalei, după ce a reuşit opt intercepţii şi două touchdown-uri.

Ramos nu joacă împotriva Realului

Fundaşul Sergio Ramos, accidentat la gambă, nu va evolua în meciul pe care Paris Saint-Germain îl va disputa, astăzi, cu Real Madrid, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Clubul parizian a anunţat că o nouă evaluare a situaţiei jucătorului va avea loc în cursul săptămânii. În vârstă de 35 de ani, Ramos va urma un „tratament individual”. Sergio Ramos a venit accidentat în vară, de la Real Madrid. El s-a refăcut greu şi a debutat pentru echipa pariziană abia la 28 noiembrie. De atunci, Ramos a ajucat cinci meciuri pentru PSG şi a marcat un gol.

Derby sud-american reprogramat

Meciul Brazilia-Argentina, din preliminariile CM-2022, întrerupt în septembrie din cauza unui scandal sanitar, se va rejuca, a anunţat, luni, FIFA, care a dat şi sancţiuni financiare. Meciul, programat iniţial pe 5 septembrie la Sao Paulo, a fost întrerupt după doar cinci minute de joc în urma intervenţiei autorităţilor sanitare braziliene, patru jucători argentinieni care joacă în Anglia fiind acuzaţi de încălcarea protocoalelor anti-Covid. Constatând mai multe „neajunsuri” din partea federaţiilor vizate, comisia de disciplină FIFA a aplicat şi o amendă de 550.000 de franci elveţieni (525.000 de euro) Braziliei şi 250.000 de franci elveţieni (238.000 de euro) Argentinei. Cei patru jucători argentinieni vizaţi, Lo Celzo, Emiliano Martinez, Buendia şi Romero au fost suspendaţi pentru două meciuri.

 

 

Comentarii