Norocea junior a fost băgat în arest după accidentul de la hotelul Capitol

marți, 30 august 2022, 11:08
2 MIN
 Norocea junior a fost băgat în arest după accidentul de la hotelul Capitol

Radu Norocea, în vărstă de 22 de ani a fost reținut ieri, de către polițiști, după ce a provocat un accident la Horpaz, în urmă cu o săptămână. 

În noaptea de 18 apre 19 august, la ora 2, acesta se afla la volanul unui Mercedes roșu, în care se mai aflau câțiva tineri. Aflat sub influența alcoolului, Norocea a lovit violent o autoutilitară plină cu pepeni și un Opel care erau parcate în zonă. Șoferul care se afla la volanul bolidului Mercedes este fiul lui Radu Norocea, patronul firmei de taxi RVR, si nepotul doctorului Victor Norocea, acesta din urma la randul sau actionar al firmei in cauza..

”Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 19 august a.c., acesta ar fi condus un autoturism, pe DJ 248 și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată, care ulterior ar fi fost proiectată într-un alt autoturism parcat.În urma testării șoferului cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanții Poliției.

Despre accident, citiți: Fiul patronului firmei de taxi RVR, accident cu patru victime la ora 5 dimineaţa. Ce alcoolemie avea? (FOTO/VIDEO)

Comentarii