Noul pick-up Ssangyong Grand Musso

luni, 23 septembrie 2019, 02:59
2 MIN
 Noul pick-up Ssangyong Grand Musso

Producătorul sudcoreean de SUV-uri a lansat recent un nou pick-up, Grand Musso. Are cea mai mare benă din clasa sa, un interior cu adevărat premium, preţuri imbatabile şi o garanţie de 10 ani!

Noul Grand Musso împrumută partea frontală şi interiorul de la cel mai mare SUV din gama SsangYong, Rexton G5. Motorizarea e asigurată de un turbo diesel de 2.2 litri care produce 181 CP şi un cuplu maxim de 400 Nm. Transmisia e asigurată fie de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, fie de una automată Aisin cu 6 trepte. În plus, pick-up-ul are un sistem de tracţiune 4×4. În mod normal puterea este transmisă roţilor de pe spate (aşa cum e normal la un pick-up), iar roţile din faţă sunt cuplate şi ele electronic atunci când este necesar.De asemenea, modelul are un sistem de blocare a diferenţialului. Printre sistemele de asistenţă disponibile se numără monitorizarea schimbării benzii de circulaţie, alertă pentru traficul din spate şi detectarea unghiului mort.

La interior, cabina dublă oferă spaţiu pentru 5 persoane, iar scaunele sunt încălzite şi au tapiţerie Nappa cu textură moale.Panoul de instrumente Supervision are un ecran LCD cu diagonala de 7 inch ce are diverse opţiuni de configurare, în timp ce sistemul de infotainment are ecran de 8 inch sau 9.2 inch şi oferă suport pentru Apple CarPlay şi Android Auto.

Uşile sunt proiectate să acopere pragurile de-a lungul părţii inferioare a caroseriei, pentru a asigura că pasagerii nu se murdăresc la urcarea sau coborârea din maşină, iar roţile mari, de 20” contribuie la imaginea de ansamblu a automobilului. Bena oferă un volum de încărcătură foarte util de 1262 litri, fiind suficient de mare pentru a transporta un europalet. Este dotat cu prize de 12 V / 120 W şi cârlige rotative pentru fixarea încărcăturilor de tipul uneltelor sau echipamentelor. .

Preţurile pentru noul Grand Musso (ofertă specială la lansare) încep de la 26.290 euro (pentru modelul Musso Grand 2.2 e-XDI, 4WD).

 

Comentarii