O fi dat gheneralul liberal vreun semnal discret la Iaşi?

miercuri, 03 mai 2023, 01:50
2 MIN
 O fi dat gheneralul liberal vreun semnal discret la Iaşi?

Ehehee, stimaţi telespectatori, tare interesante evenimente s-au mai petrecut prin fumul de mititei de la Ciric, alaltăieri! Nu ne referim deocamdată la chermeza discretă la care s-au retras mai marii: despre aia om mai vorbi curând. 

De-un par egzamplu, aşa cum a remarcat amicul nostru Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, pentru prima dată după mult timp dom’ Costel de la Cejău s-a afişat alături de premarele Chirică, la chermeza cu mititei şi bere gratis de la Ciric.

Din acest motiv, prin partid cică ar fi început să se facă unele speculaţii, mai ales unele legate despre ce ar fi discutat Ciucă şi Alexe în timpul vizitei premierului la Iaşi, alături de cadristul Bode (poza de alături, aia în care Ciucă nu prea pare să-l creadă pe ieşean).

Să-l fi convins oare pe Ciucă de faptul că musai să meargă iar în tandem la Iaşi cei doi, adică alături de Mihăiţă? Noi ştim totuşi că Ciucă&Bode au venit la Iaşi si au fost foarte rezervati cu privire la cei doi, chiar daca acestia au facut gesturi ample ca sa mascheze raceala. Dar, în fine, depinde şi ce vor face cu dom’ Costel. Că şi aici e buba…

Iacătă încă un catindat!

Apropo de candidaturi la premăria ieşeană, zice-se că totul va fi decis în funcţie de planul de bătaie: vor merge PSD şi PNL cu candidaţi separaţi, sau comuni? Ultima variantă e puţin probabilă, dar încă neabandonată.

Caz în care ar fi luat în calcul pentru o posibilă candidatură şi un dereftor de la o institutie babana din Copou, nenea Mihăiţă Mustăciosu’. Omul ar fi dat semnale că nu e interesant dar, deh, criza de candidaţi credibili e mai mare. Staţi deci pe fază: încă se negociază…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii