De Business

Punem punctul pe știi

COMUNICAT DE PRESA

O importantă conferinţă pe tema marketingului va avea loc la Iaşi săptămâna viitoare

vineri, 20 septembrie 2019, 09:27
1 MIN
 O importantă conferinţă pe tema marketingului va avea loc la Iaşi săptămâna viitoare

Mark Your Calendars, deoarece începem toamna cu cea mai mare conferinţă din zona Moldovei. The Marketing Experience va avea loc pe 26 Septembrie la Agora în Iaşi. 

Şapte specialişti în marketing din arii precum strategie, social media, event communication, performance media şi PR ne vor vorbi despre cunoştinţele pe care le-au acumulat de-a lungul timpului în care au activat în acest domeniu vast.

Speakerii anunţaţi până în acest moment sunt:

Alex Dona – Marketing Mindset

Alexandru Negrea – Social Smarts

Dragoş Smeu – Mavericks

Ioana Zvâc & Laura Ionescu – Dume De Mestecat

Mihaela Ganciu – Caracteristic PR

Bogdan Apetrii – Subsign, Generatia.XYZ

Un eveniment powered by Subsign, Real Marketing Agency & Brandbites, care vizează persoanele ce lucrează în domeniul marketingului sau doresc să îşi înceapă o carieră în acesta, dar şi pentru antreprenorii care vor să înţeleagă mai mult din tainele marketingului.

De ce #NuDoarLaBucureşti?

Marketingul a devenit rapid un domeniu foarte căutat, iar majoritatea conferinţelor au loc de obicei în capitală. Astfel, a apărut The MXP, cea mai mare şi singura, de altfel, conferinţă de marketing din zona Moldovei. Ştim că Iaşiul este marcat pe hartă ca fiind centru de IT, dar noi vrem să-l facem cunoscut şi din punctul de vedere al marketingului.

Aşadar, pe 26 septembrie, ne vedem în Iaşi, la Agora, pentru a ne creşte experienţa în marketing la The Marketing Experience. Mai multe detalii şi bilete găseşti pe www.themxp.ro.

 

Comentarii