O sută de avansări azi la IPJ Iași. Coronavirusul le-a stricat petrecerea de grup

miercuri, 25 martie 2020, 10:44
1 MIN
 O sută de avansări azi la IPJ Iași. Coronavirusul le-a stricat petrecerea de grup

O sută de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Iaşi vor fi avansaţi astăzi la termen, de ziua instituţiei.

Din cauza pandemiei de coronavirus, poliţiştii vor sărbători individual, ei neavând voie să se se adune în grupuri mari şi nici să sărbătorească. Chiar şi în aceste condiţii, cei în cauză se vor bucura de avansare, mai ales că unii dintre ei vor deveni colonei. Unul dintre şefii care au ajuns la ultimul grad de ofiţer este Ghiorghiţă Ciobanu, şeful Biroului Rutier Iaşi. Aceasta va deveni comisar-şef, echivalentul colonelului din Armată. Acesta ne-a spus ieri că nu are de gând să se pensioneze. „Sunt încă tânăr, în putere“, a râs noul comisar-şef Ciobanu.
 
Un alt şef care este avansat: comisarul Florin Avătafului. Acesta este şeful Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti din judeţ datorită rezultatelor sale. Cel mai probabil, acesta va primi şi în primăvară o distincţie de merit. Un ofiţer care va fi avansat este Adrian Ciopraga, de la Serviciul Rutier Iaşi. Acesta este considerat unul dintre cei mai buni poliţişti ai Serviciului. De asemenea, va fi avansat şi Marius Bursuc, şeful Secţiei Rurale Popricani, cât şi Ştefăniţă Eugen, şeful Secţiei Rurale Ciurea. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii