Oglinzi de pardoseală, spectaculoase dar și practice

joi, 20 aprilie 2023, 07:59
2 MIN
 Oglinzi de pardoseală, spectaculoase dar și practice

Oglinzile sunt acele accesorii care completează perfect look-ul unei camere și care îți reflectă stilul.  Iar dacă vorbim de oglinzi de pardoseală, atunci impactul este și mai mare datorită dimensiunile lor supradimensionate, impunătoare. 

Așa că, vrei un element wow în decor? O oglindă de pardoseală este tot ce ai nevoie. Prin dimensiunile ei aparte, va scoate amenajarea din anonimat și îi va da un plus de personalitate. Mai ales dacă vorbim despre încăperile amenajate futurist.

Așa că, nu întâmplător, oglinzile de pardoseală sunt prezențe din ce în ce mai populare în amenajările interioare. Le întâlnim atât în spații publice, cât și private, iar principalele trei motive pentru care le folosim sunt prestanța pe care o dau decorului, crearea senzației de spațiu mai mare și amplificarea luminii naturale. Indiferent dacă le sprijinim pe podea sau le agățăm pe perete, aceste oglinzi au un farmec cu totul aparte și fură toate privirile.

Multe persoane folosesc aceste obiecte, în special din motive estetice. Totuși, puțini iau în considerare cât de mult ajută la crearea iluziei de amploare. Mai ales dacă, pentru efect, te gândești să folosești chiar două oglinzi de acest gen.

Astfel, este indicat să le folosești în special în încăperile mai mici, pe coridoare sau holuri, deoarece au capacitatea de a le mări vizual. Asigură-te că vor reflecta ceva plăcut. Este chiar o idee bună să încorporezi o oglindă mare într-unul din pereții unei camere, pentru a o face să pară mai spațioasă.

Te-ai gândit să îți pui o oglindă de pardoseală în baie? De ce nu? Pe lângă caracterul funcțional, oglinda are un rol esențial și în designul băii tale. Aceasta reflectă lumina în întreaga cameră, oferind impresia unui spațiu mai mare, și se îmbină cu restul elementelor, oferind o notă personală. 

În concluzie, să recapitulăm avantajele oglinzilor de pardoseală.

Creează senzația de spațiu mai mare
Se știe că prezența unei oglinzi este bine-venită în orice spațiu, cu atât mai mult dacă este vorba de unul mai mic, căci are marele avantaj de a amplifica suprafețele. 

Amplifică luminozitatea
Oglinzile reflectă excelent lumina naturală și astfel sunt responsabile cu o amenajare unde predomină optimismul și buna-dispoziție. În plus, camera va părea mai aerisită și mai spațioasă.

Maschează diverse imperfecțiuni
Poți folosi o oglindă pentru a ascunde imperfecțiunile unui perete, fie că vorbim de o zgârietură sau de un finisaj decolorat. Oglinzile de pardoseală sunt o soluție ideală dacă vorbim de o suprafață mare de perete ce trebuie mascată

 

 

Comentarii