Paricidul înfiorător de la Dancu: 12 ani de puşcărie pentru fiul ucigaş

miercuri, 01 mai 2019, 01:50
1 MIN
 Paricidul înfiorător de la Dancu: 12 ani de puşcărie pentru fiul ucigaş

Individul care şi-a ucis în chinuri groaznice tatăl a fost condamnat la 12 ani de închisoare de judecătorii ieşeni. Decizia luată de Curtea de Apel Iaşi este definitivă.

Dumitru Sîngeap, de 43 de ani, şi-a ucis tatăl în data de 17 aprilie 2018, după ce a consumat în exces băuturi alcoolice. Procurorii au aflat că individul are domiciliul în Botoşani, însă în toamna anului trecut a venit în comuna Dancu pentru a locui cu părinţii săi într-un apartament, fără a avea însă vreun loc de muncă.

Din cauza consumului excesiv de alcool, Sîngeap îşi agresa adesea părinţii, motiv pentru care mama sa a decis să plece de acasă şi să locuiască într-un alt imobil. Bărbatul de 43 de ani a rămas însă cu tatăl, continuând să fie agresiv şi să îl bată pe bătrânul de 84 de ani.

În ziua crimei, Sîngeap l-a prins de gât pe tatăl său după care l-a trântit cu faţa de pardoseala de beton din bucătăria locuinţei.

„În timp ce victima se afla căzută cu faţa în jos pe acelaşi plan, i-a comprimat cu piciorul zona toracico-dorsală, pronducându-i rupturi de ficat, splină şi rinichi. Traumatismele au generat hemoragie internă şi au condus la decesul victimei“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Comentarii