Patru obiective la Politehnica

vineri, 25 februarie 2022, 02:43
2 MIN
 Patru obiective la Politehnica

 

*”Urcarea în clasament, formarea unui nucleu, promovarea tinerilor şi pregătirea sezonului viitor”, după cum sublinia antrenorul principal Costel Enache

 

Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal al echipei, Costel Enache şi jucătorul Dragoş Adrian Ungurenaşu.Enache a prezentat care sunt cele patru obiective pe care le are Politehnica: “Consolidarea locului în Liga a II-a prin urcarea în clasament, formarea unui nucleu stabil al echipei, promovarea tinerilor şi pregătirea sezonului următor, în care să atacăm promovarea”. Tehnicianul a etalat un top optimist înaintea primului meci oficial al anului, care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, în compania FC Braşov: “Sper să începem cu dreptul un an plin de provocări şi speranţe. Au fost reaşezări la club, transformări şi în plan sportiv, au venit trei-patru jucători care au fost bine asimilaţi de grup. Sper să aducă suflu nou, energii noi. S-a muncit bine în această iarnă, am văzut emulaţie, dorinţă, implicare. Ne propunem să câştigăm meciul cu Braşovul şi să terminăm campionatul fără înfrângere „. În celelalte partide din sezonul regulat, Poli va mai juca la CSA Steaua Bucureşti şi acasă, cu Astra Giurgiu. Antrenorul Politehnicii a recunoscut că are puţine emoţii. „Pentru că ne e greu să ne evaluăm, nu ştim la ce nivel suntem în comparaţie cu adversarii, pe care i-am urmărit atât cât s-a putut” . El s-a referit şu la braşoveni: “Adversarul, o echipă de tradiţie, e incomod, cu orgoliul rănit. Braşovenii s-au schimbat în bine în iarnă, au soluţii bune, greu poţi alege un prim unsprezece. Sigur vom avea un meci greu”.

Ungurenaşu a mers pe aceleaşi coordonate cu ale lui Enache. “Va fi un meci foarte greu. Suntem însă pregătiţi, am făcut un cantonament foarte bun şi vom obţine cele trei puncte” a spus tânărul fundaş (va împlini 18 ani pe 25 august), care a precizat că toţi seniorii îl ajută să se integreze în echipă.

Politehnica nu se va putea baza la disputa de mâine pe Cristi Puşcaş şi Floriano Vanzo (FOTO). Puşcaş a depăşit problemele medicale pe care le-a avut, însă este în urmă cu pregătirea după ce a absentat mult timp, având nevoie acum de acumulări. Vanzo nu are toate documentele în regulă, astfel că nu a putut fi legitimat încă.

 

 

 

Comentarii