Penalul Adrian Chesnoiu, aplaudat de colegii din PSD în Parlament

marți, 28 iunie 2022, 16:25
1 MIN
 Penalul Adrian Chesnoiu, aplaudat de colegii din PSD în Parlament

Camera Deputaților a decis marți, să dea curs solicitării DNA privind ridicarea imunităţii parlamentare a ministrului Adrian Chesnoiu. Cu 251 de voturi pentru și 25 împotrivă, deputații au dat undă verde pentru începerea urmăririi penale a lui Adrian Chesnoiu.

La dezbaterile din plen, fostul ministru al Agriculturii a spus că este nevinovat și că nu se va ascunde niciodată în spatele unei funcţii de demnitate publică.

„Sunt, dragi colegi, un om simplu, şi aşa vreau să rămân, ca orice cetăţean al acestei ţări. Nu o să mă ascund niciodată în spatele unei funcţii de demnitate publică, ar trebui să considerăm această funcţie nu ca un privilegiu personal. Şi eu voi face acest lucru şi voi vota la vedere pentru încuviinţarea derulării şi verificării aspectelor de suspiciune ridicate la adresa mea. Vreau să faceţi şi voi la fel. Nu sunt adeptul unei justiţii televizate. Nu am comis nicio infracţiune de corupţie şi nici o altă faptă de natură penală. Sunt nevinovat şi asta voi dovedi la finalul suspiciunilor care planează la adresa mea. Rămân susţinătorul fermierilor şi agriculturii româneşti. Am fost întotdeauna sincer în faţa dvs, aşa voi rămâne şi în faţa parlamentarilor şi cetăţenilor români”, a spus Chesnoiu.

Discursul fostului ministru al Agriculturii a fost aplaudat de către parlamnetarii PSD.

 

Comentarii