Petre Grigoraş se întoarce în Copou

sâmbătă, 12 octombrie 2019, 01:43
2 MIN
 Petre Grigoraş se întoarce în Copou

 

Tehnicianul pregăteşte acum Foresta Suceava, grupare care va disputa miercuri, de la ora 12:00, un meci amical cu Politehnica Iaşi

 

Politehnica Iaşi va încheia astăzi, după o şedinţă de pregătire care va avea loc în cursul dimineţii, programul de antrenamente al săptămânii. Cum Liga I de fotbal este întreruptă ca urmare a acţiunilor echipelor naţionale, iar doritul meci amical din weekend nu a putut fi perfectat, elevii pregătiţi de Mihai Teja, Costel Pană, Benone Dohot, Jose Schneider Tirado şi Ciprian Niţă au primit liber mâine. Revenirea la antrenamente va avea loc luni după amiază, săptămâna viitoare fiind prevăzută şi disputarea unui meci amical. Miercuri, de la ora 12:00, Politehnica se va confrunta în Copou cu Foresta Suceava, grupare care activează în Liga a III-a. Bucovinenii ocupă locul V în clasamentului Seriei I a eşalonului trei, cu 14 puncte acumulate în şapte partide. Conducerea tehnică a Forestei a fost preluată după startul sezonului de Petre Grigoraş, antrenor care a pregătit în trecut şi Politehnica Iaşi. Sucevenii au reuşit una dintre surprizele XVI-imilor Cupei României, când au eliminat pe Gaz Metan Mediaş. Liderul clasamentului seriei I a Ligii a III-a este Aerostar Bacău, grupare la care evoluează sub formă de împrumut şi ieşenii Teodor Axinte şi Vlad Danale. Băcăuanii au acumulat maximum de puncte după opt meciuri, fiind singura formaţie din eşalonul trei care nu a risipit vreun punct. Reprezentantele Iaşului în divizia a treia sunt Ştiinţa Miroslava şi CSM Paşcani. Ştiinţa, care a început sezonul sub comanda lui Florin Croitoru, fratele “principalului” de la FC Botoşani, şi este pregătită acum de Cristi Popovici, ocupă poziţia a VIII-a a ierarhiei, cu 10 puncte din 7 partide. CSM, care a fost primită în Liga a III-a deşi a retrogradat în vară, este pe ultimul loc, fiind singura echipă din serie care a pierdut toate partidele disputate până acum. Ozana Târgu Neamţ, unde au fost împrumutaţi mai mulţi tineri jucători ieşeni, a acumulat 11 puncte în 8 meciuri şi e pe VII.

Următorul meci oficial al Politehnicii va avea loc pe 21 octombrie, la Botoşani, cu echipa locală FC. Derbiul actual al Moldovei, din ultima etapă a turului campionatului, figurează ca fiind organizat de Poli. Reamintim, Iaşul joacă în oraşul din nordul Moldovei meciurile de acasă în perioada în care se efectuează lucrările de refacere a gazonului din Copou.

Comentarii