Advertorial

Platforma de rezervări pentru evenimente Instant Space duce inovaţia la următorul nivel (P)

joi, 11 august 2022, 06:02
2 MIN
 Platforma de rezervări pentru evenimente Instant Space duce inovaţia la următorul nivel (P)

Platforma de rezervări de spaţii pentru evenimente şi servicii conexe, lansată de curând de către compania Instant Space, a fost primită cu braţele deschise de către public şi lăudată pe măsură pentru inovaţia pe care a reuşit să o aducă în contextul actual. Aceasta a fost creată special pentru a duce industria evenimentelor la un alt nivel şi, implicit, pentru a remodela modul în care funcţionează, venind ca răspuns la demersul lung şi anevoios pe care îl presupunea până acum închirierea clasică a unui spaţiu de evenimente din hoteluri. 

Concret, plaforma https://instant.space/, conectată în timp real la sistemele de management ale hotelurilor de top din Romania, le oferă acum celor interesaţi de organizarea unui eveniment posibilitatea de a rezerva instantaneu locaţia dorită şi de a contracta serviciile conexe, direct online, fără eforturi suplimentare, timp lungi de aşteptare şi consum de energie. Această platformă, cu sprijinul hotelurilor partenere, simplifică şi îmbunătăţeşte semnificativ procesul de rezervare a sălilor de evenimente. Astfel, începând de acum, într-un singur loc, clienţii corporate şi non-corporate vor putea găsi şi rezerva pe loc locaţia potrivită pentru evenimentele lor viitoare, beneficiind de transparenţă maximă. Platforma instant.space este o tehnologie creată cu gândul la confortul utilizatorilor, respectiv a celor care îşi doresc să pună la cale un eveniment şi toate aspectele organizatorice care vin la pachet cu acesta, dar poate fi folosită în acelaşi timp şi ca host pentru listarea hotelurilor care oferă săli de evenimente, conferinţe, întâlniri de afaceri etc. Concret, instant.space este acum portalul web în care cererea se va întâlni cu oferta. 

Fonduri de investiţii, investitori individuali şi hoteluri, dar nu numai, toţi aceşti actori au pus umărul la crearea, dezvoltarea, lansarea şi promovarea platformei instant.space şi au susţinut şi încurajat perspectiva inovatoare pe care o aduce aceasta în industria evenimentelor din prezent, aflată într-o perioadă nu tocmai favorabilă. Mai mult decât atât, conform surselor oficiale, reprezentanţii companiei intenţionează să se extindă şi să meargă mai departe cu lansarea platformei şi pe piaţa din Israel, dar şi pe pieţele din Europa de Est, şi îşi propun să atingă un număr de 550-600 hoteluri partenere în România care să fie înrolate în platformă. De asemenea, în ciuda faptului că aceasta a fost de abia de curând lansată oficial către public, deşi proiectul fusese propus încă din anul 2020 odată cu debutul pandemiei, impactul său a fost cel scontat. Iar lucrurile nu se opresc aici, anunţă oficialii.

Comentarii