Politehnica Iași – gata de play-out

vineri, 18 martie 2022, 02:43
2 MIN
 Politehnica Iași – gata de play-out

Echipa a plecat ieri, după antrenamentul derulat în cursul dimineţii, spre Ploieşti, unde a înnoptat.

 

 

În dimineaţa de astăzi, formaţia pregătită de Costel Enache se va antrena în localitatea prahoveană, iar apoi va pleca spre Râmnicu Vâlcea. Acolo Iaşul va juca sâmbătă, în compania CSC Şelimbăr, în prima etapă a play-out-ului Ligii a II-a de fotbal.

Disputa a fost prefaţată de Poli ieri, într-o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal, Costel Enache, şi jucătorul Cristi Puşcaş. “Ne aşteaptă un meci dificil, cu un adversar bine pregătit pentru astfel de jocuri. Şelimbăr e o echipă organizată, disciplinată, are şi câteva piese care pot decide individual jocul. Noi suntem pregătiţi pentru meci. Avem şansa să jucăm pe teren neutru, şi ei joacă pentru prima dată la Râmnicu Vâlcea. Prevăd că va fi un joc echilibrat, în care cei care vor greşi mai puţin se vor impune” a declarat tehnicianul, care s-a referit la problemele de lot: “Plămadă (FOTO) e suspendat, Okan şi Mărieş nu s-au antrenat o zi, deoarece antrenamentele din ultimele zile au fost agresive. Vor face însă deplasarea, sperăm să-şi revină până la ora meciului. Puşcaş s-a antrenat normal în ultima perioadă, iar Kamara cred că este pe la 70% din potenţial. S-ar putea să debuteze, nu ne-am hotărât încă, însă cred că va fi mai aproape de normal după pauza de două săptămâni care va începe sâmbătă”. Enache a spus că nu va adopta o tactică bazată pe păstrarea scorului alb: “În fiecare meci ne propunem victoria, câteodată, ţinând cont de aspectul meciurilor, ne mulţumim şi cu egal. Cu Şelimbăr vrem să marcăm, aşa am făcut strategia. Vom juca din nou cu doi atacanţi centrali“.

După ce a precizat că “meciul va fi greu, de luptă, iar noi, care avem o echipă bună, trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a scoate maxim, a lua trei puncte, pentru a fi mai liniştiţi şi a scăpa de emoţii, mai ales că ne avantajează faptul că jucăm la Râmnicu Vâlcea”, Puşcaş s-a referit la situaţia lui: “Sunt dornic să joc, să-mi ajut echipa. Mi-a fost tare greu în ultima perioadă, am suferit după ghinioanele multiple din acest sezon, când am avut toate problemele. O entorsă, o răceală, care m-a ţinut o lună, tendinită. Sunt însă puternic, merg înainte, acum sunt apt 100%”. Disputa de mâine dintre CSC Şelimbăr şi Poli va începe la ora 11:00.

Comentarii