Poliţist răpit! Patru orădeni au sechestrat şi umilit un agent de Poliţie care îi făcuse propuneri indecente prietenei unuia dintre ei

miercuri, 29 septembrie 2021, 11:40
2 MIN
 Poliţist răpit! Patru orădeni au sechestrat şi umilit un agent de Poliţie care îi făcuse propuneri indecente prietenei unuia dintre ei

Poveste de-a dreptul hollywoodiană în dezbaterea instanţelor orădene, chemate să dea verdictul în cazul unui tânăr care s-a răzbunat crunt pe un subofiţer de Poliţie după ce l-a prins că i-a "bombardat" iubita cu propuneri indecente. 

Cu ajutorul a trei prieteni, bărbatul l-a forţat pe poliţist să-l însoţească până acasă, unde l-au obligat să îngenuncheze şi să-şi ceară scuze de la tânără, iar apoi să-şi sune propria prietenă, ca să-şi mărturisească infidelitatea.

Urmarea? Scăpat din apartament, agentul a sunat imediat la 112. Întreaga trupă a ajuns în anchetă şi ulterior şi în faţa judecătorilor, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar orădeanul care a pus la cale "răzbunarea" şi pentru şantaj…

Telefonul cu surprize

Întâmplarea care îi are protagonişti pe Şerban Bunta, pe amicii săi – Paul Herdean, Marcus Ivan şi Sergiu Bota – şi pe victima lor, Raul B., agent în cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, s-a produs în urmă cu mai bine de doi ani, în seara de 6 martie 2019, după cum reiese din primul rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea trimis instanţei pe 27 februarie 2020. 

În ziua cu pricina, Bunta băuse şi a avut o ceartă urâtă cu iubita. Găsise în telefonul tinerei mai multe discuţii cu poliţistul, unele în care acesta îi făcea propuneri indecente, propunându-i chiar să facă video-chat, dar şi multe fotografii şi filmuleţe, unele cu tentă sexuală, altele şocante, cu cadavrele unor oameni, cel mai probabil surprinse în timpul unor anchete poliţieneşti.  

Furios, dar şi cu mintea înceţoşată de băutură, bărbatul a decis să lămurească problema. Aşa că l-a sunat pe Raul B., cerându-i să se întâlnească în parcarea Kaufland din Calea Borşului. Polițistul a acceptat întâlnirea, nimeni nu înţelege de ce.

Mai mult, pe ebihoreanul

Comentarii