Principalele mesaje transmise de vorbitori pe scena de la Iași

miercuri, 24 ianuarie 2024, 11:56
1 MIN
 Principalele mesaje transmise de vorbitori pe scena de la Iași
“Să apărăm România de oportunişti, de populişti şi de toti cei care vor să ne deturneze de la destinul istoric”, a spus liderul PNL, Nicolae Ciucă, o referire directă la fanii AUR şi SOS aflaţi în Piaţă.
Fostul premier a enumerat trei investiții publice realizate la Iaşi – Spitalul “Sf. Maria”, Autostrada A8 şi Aeroportul (despre T4, inaugurat ieri, a spus că va schimba “profund” Iașul). El a punctat că toate aceste investiții s-au realizat cu bani europeni. 
 
Ruxandra Ivan, consilier de Stat în Guvern a citit mesajul premierului Ciolacu. În mesaj nu s-a pomenit de Autostrada A8, dar a fost amintită Autostrada Moldovei – “Unirea lui Cuza devine concretă prin A7”. 
 
“Idealul nostru de astăzi sunt autostrăzile”, a “strigat” preşedintele CJ Iasi, Costel Alexe, de pe scena din Piaţa Unirii.
 
Primarul Mihai Chirica nu a vorbit despre investiţii, ci s-a mărginit, într-un mesaj relativ scurt, să înşire câteva lozinci răsuflate, precum – “în această zi toţi suntem ieşeni” sau "România s-a născut la Iaşi”.

Comentarii