Prins de cinci ori conducând cu permisul suspendat. Ieșeanul a fost arestat

joi, 05 decembrie 2019, 13:35
1 MIN
 Prins de cinci ori conducând cu permisul suspendat. Ieșeanul a fost arestat

Un bărbat din județul Iași care avea cinci dosare penale pentru conducerea autoturismului cu permisul suspendat a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada august – noiembrie a.c., un bărbat, de 62 de ani, din comuna Ciurea, ar fi condus de cinci ori un autoturism pe drumurile publice, din municipiul Iași, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 4 decembrie a.c., acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 5 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă.

Comentarii