De Business

Punem punctul pe știi

Program de pregătire în industria farmaceutică, lansat de Antibiotice şi UMF

vineri, 18 iunie 2021, 01:50
1 MIN
 Program de pregătire în industria farmaceutică, lansat de Antibiotice şi UMF

Compania Antibiotice a lansat împreună cu Facultatea de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi programul „Creează-ţi viitorul! Perform a+”, ediţia din anul 2021. Acest program se adresează studenţilor din anul al V-lea, doctoranzilor şi rezidenţilor farmacişti care sunt dornici să urmeze o carieră în industria farmaceutică.

 Aceştia se pot înscrie în programul lansat de Antibiotice şi UMF, care a ajuns la cea de-a şasea ediţie, şi pe care organizatorii îl numesc „program de dezvoltare a competenţelor profesionale”.

„Pe parcursul programului, participanţii vor afla ce presupune activitatea de cercetare în industria farmaceutică şi cum pot contribui la siguranţa şi creşterea calităţii vieţii semenilor. La finalul proiectului, cei mai performanţi au şansa să se alăture echipei Companiei Antibiotice”, au precizat reprezentanţii organizatorilor. Astfel, până pe data de 25 iunie, cei interesaţi pot să se înscrie în program, trimiţând o serie de documente la adresa resurse.umane@antibiotice.ro: un CV în format Europass, scrisoare de intenţie, adeverinţă care să ateste media anului IV sau a anului de rezidenţiat, media minimă acceptată fiind 7, o recomandare de la un cadru didactic, cu avizul conducerii facultăţii, dar şi o copie după diploma de licenţă, acolo unde este cazul. 

 

 

Comentarii