Proiectarea variantei de ocolire Iaşi-Est a fost scoasă la licitaţie

marți, 05 octombrie 2021, 09:52
1 MIN
 Proiectarea variantei de ocolire Iaşi-Est a fost scoasă la licitaţie

Adrian Covăsianu, fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, anunţă pe contul său de Facebook că proiectarea variantei de ocolire Iaşi-Est a fost scoasă la licitaţie.

“PROMISIUNE ONORAT|!  Varianta de Ocolire Iaşi-Est, un proiect pornit de la zero, a fost lansat în procedura de licitaţie pentru etapa de proiectare!

De astăzi, 05.10.2021 spunem START depunerii de oferte pentru proiectarea variantei care va scoate traficul greu din zona Bucium/sudul aglomerării Iaşi!

Conform site-ului de licitaţii – https://www.e-licitatie.ro/…/c-notice/v2/view/100128542 se pot depune oferte pentru proiectarea Variantei Ocolitoare Iaşi-Est.

Ofertele pentru <<Elaborare Studiu de Prefezabilitate si Studiu de Fezabilitate pentru „Varianta Ocolitoare Iaşi Est">> se pot depune până la data de 22.11.2021. Valoarea estimată a proiectării este de peste 4,8 milioane de lei.

Cititi si: Centura Est a Iaşului, prinsă în PNRR pe lista de rezervă. Iată traseul!

Durata contractului este de 18 luni.  Finanţarea proiectării este asigurată de Programul Operational Infrastructura Mare (POIM 2014-2020). Finanţarea execuţiei se regăseşte pe lista de rezervă a proiectelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR 2021-2026), scrie fostul secretar de stat.

Comentarii