Proiecte PNDL licitate la foc automat de primarii din judeţul Iaşi

joi, 22 martie 2018, 02:50
1 MIN
 Proiecte PNDL licitate la foc automat de primarii din judeţul Iaşi

Primăria Gropniţa a „atacat“ toate cele patru proiecte care i-au fost atribuite prin PNDL. Primul dintre ele, lansat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice la sfârşitul lunii ianuarie, se află deja în faza de evaluare a ofertelor. 

Până la mijlocul lunii iunie, trebuie desemnată cea mai bună ofertă pentru extinderea, modernizarea şi dotarea şcolii primare din satul Sângeri, lucrare cu un cost estimat de 2,2 milioane de lei (fără TVA). Construirea unei grădiniţe cu program normal în satul Săveni, proiect estimat la 1,85 milioane de lei, se află, de asemenea, în stadiul evaluării ofertelor.

Cititi si: Pre[colarii de la Gr\dini]a cu program prelungit 14 au amenajat un spa]iu verde pentru activit\]i educative

Termenul desemnării celei mai bune dintre ele este 20 iunie. Proiectarea şi execuţia extinderii şcolii profesionale din satul Gropniţa au fost estimate la 2 milioane de lei la licitaţia organizată pe criteriul preţului cel mai scăzut. În acest caz, evaluarea ofertelor se va încheia pe 2 aprilie. Ultimul proiect scos la licitaţie pe SEAP vizează construirea unui dispensar medical. Pornind de la o valoare de 906 mii de lei, licitaţia este în curs, cu un termen de depunere a ofertelor 5 aprilie. Contractele de finanţare pentru toate aceste proiecte au fost semnate în ultima lună a anului trecut. 

Cititi si: Prichindeii de la Gr\dini]a nr. 23 [i-au vândut m\r]i[oarele f\cute de ei în scop caritabil

Comentarii