Propagandă intensivă, din bani publici, pentru Gabriela Firea la televiziunea soțului Pandele

miercuri, 19 octombrie 2022, 15:15
1 MIN
 Propagandă intensivă, din bani publici, pentru Gabriela Firea la televiziunea soțului Pandele

Televiziunea finanțată din bani publici de către Florentin Pandele, soțul pesedistei Gabriela Firea, înregistrează pierderi de aproape 7 milioane lei în 2 ani, dar nicio instituție de control a statului nu se sesizează. Metropola TV este susținută exclusiv din banii locuitorii din Voluntari și produce sute de știri de propagandă pentru PSD. 

Gabriela Firea beneficiază de această propagandă: PRESShub a identificat zeci de articole favorabile fostului primar al Bucureștiului difuzate de Metropola.

Firma Consiliului Local Voluntari, Publivol Creativ SA, prin intermediul căreia funcționează Metropola TV, înregistrează pierderi financiare în ultimii doi ani, dar Curtea de Conturi nu a verificat-o niciodată.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor, în 2021, orașul Voluntari, prin Consiliul Local, a finanțat această televiziune în proporții de 99, 96%, respectiv cu peste 4 milioane de lei. Diferența a venit tot din bani publici, prin Fotbal Club Voluntari SA.

În 2021, Metropola TV avea 117 angajați și pierderi de 3.813.079 de lei. În anul anterior, 2020, Publivol Creativ avusese doar 43 de angajați și pierderi de 3.052.509 lei. Citeşte mai mult pe presshub.ro.

 

Comentarii