Proxenet arestat: acţiona pe ruta Iaşi-Oradea cu două tinere cărora le era manager

miercuri, 25 august 2021, 01:53
2 MIN
 Proxenet arestat: acţiona pe ruta Iaşi-Oradea cu două tinere cărora le era manager

Un bărbat în vârstă de 33 de ani este cercetat de autorităţi după ce ar fi obligat două tinere să se prostitueze. Sumele de bani obţinute din această activitate ar fi ajuns aproape integral în buzunarele lui. Ionuţ Remus Hulea este din judeţul Iaşi, iar încă din anul 2018 ar fi convins două tinere să practice prostituţia în folosul său. Întreaga activitate a avut loc în mai multe imobile din ţară, localizate atât în municipiul Iaşi, cât şi în Oradea. Astfel, tânăra U.E.L. ar fi fost determinată să practice prostituţia între 27 noiembrie 2018 şi 27 martie 2019, dar şi între 17 şi 23 decembrie 2019.

Cea mai recentă perioadă de timp în care femeia ar fi fost obligată să practice prostituţia a fost anul acesta, între 30 ianuarie şi 21 mai. Întreaga activitate ar fi fost controlată de Hulea, care a închiriat mai multe imobile şi a publicat şi promovat mai multe anunţuri de prestări de activităţi sexuale contra cost în rubricile de matrimoniale de pe anumite site-uri de anunţuri. Mai mult, bărbatul i-ar fi asigurat femeii paza şi protecţia în timpul în care presta serviciile sexuale pe bani. Ulterior, tânărul ieşean a convins o altă femeie să se prostitueze.

Astfel, tânăra H.L.F. ar fi practicat prostituţia în folosul inculpatului în lunile aprilie şi mai 2021. Ca şi în cazul celeilalte femei, şi de această dată sumele de bani câştigate ar fi ajuns în buzunarele sale. „În această cauză penală a Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi se efectuează cercetări faţă de inculpatul H.I.R., sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism. Prin ordonanţă, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Iaşi – Serviciul de Investigaţii Criminale au dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpat, pe o durată de 24 ore, iar prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a admis propunerea procurorului şi a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis anchetatorii ieşeni.

Comentarii