Rareş Bogdan, variante de candidaţi la şefia PNL. „Îmi doresc să fiu în conducere”

miercuri, 10 februarie 2021, 12:26
1 MIN
 Rareş Bogdan, variante de candidaţi la şefia PNL. „Îmi doresc să fiu în conducere”

Trei dintre membrii marcanţi ai PNL ar putea candida la şefia partidului, în toamnă, însă nici alte nume nu sunt excluse, a spus prim-vicepreședintele formaţiunii, Rareș Bogdan, marţi seara.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a spus că printre cei care ar putea conduce PNL din toamnă încolo se numără Emil Boc, Ilie Bolojan, dar nu l-a exclus nici pe Ludovic Orban.

"Poate fi și Ludovic Orban candidat. Poate fi şi Emil Boc, şi oricine, Ilie Bolojan… Pentru a demonstra democrația într-un partid este absolut normal să existe doi sau trei candidați. Dacă există un singur candidat, nu prea pare democrație, chiar dacă acel candidat își face o echipă care să reprezinte toate curentele de opinie din partid. Dar asta ține de funcționarea democratică a unui partid", a spus prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Cât despre el, europarlamentarul susţine că nu ştie pentru ce funcţie va candida la congresul din toamnă al liberalilor.

"Nu știu pentru ce funcție voi candida la congres. Voi intra într-o echipă, îmi doresc să fiu în conducerea PNL, dar nu înseamnă că trebuie să fiu eu președinte, preşedinte executiv, secretar general. Pot fi vice-președinte, prim-vicepreședinte sau simplu membru, dar să am un cuvânt de spus. Și să conteze ceea ce eu spun", a replicat Bogdan.

Aflați amănunte de pe antena3.ro.

Comentarii