Robert De Niro, 79 de ani, a anunţat că a devenit tată pentru a şaptea oară

marți, 09 mai 2023, 18:54
1 MIN
 Robert De Niro, 79 de ani, a anunţat că a devenit tată pentru a şaptea oară

Robert De Niro a anunţat că a devenit tată pentru a şaptea oară, într-un interviu pentru ET Canada, în timp ce actorul de 79 de ani promova filmul de comedie „About my Father” / „Despre tatăl meu”, relatează The Independent şi Huffington Post.

Jurnalista Brittnee Blair a început să pună o întrebare, spunând: „Ştiu că ai şase copii”, la care actorul a corectat-o, răspunzând: „Şapte, de fapt. Tocmai s-a născut un copil”. Un reprezentant al lui De Niro a confirmat ulterior publicaţiei că actorul este acum tată a şapte copii, deşi nu este clar cine este mama. De Niro are doi copii, Drena – 51 de ani – şi Raphael – 46 de ani, cu prima sa soţie, Diahnne Abbott.

De asemenea, actorul în vârstă de 79 de ani are doi gemeni de 27 de ani, Aaron şi Julian, cu o fostă iubită, Toukie Smith. Ulterior, s-a recăsătorit şi mai are doi copii cu fosta soţie Grace Hightower, Elliot, în vârstă de 25 de ani, şi Helen, în vârstă de 11 ani. El a fost văzut în public pe 22 martie cu iubita lui, Tiffany Chen, care părea să fie însărcinată.

Comentarii