S-a adeverit: tânăra avocată care a murit în Tg. Cucu era însărcinată

marți, 22 iunie 2021, 10:59
2 MIN
 S-a adeverit: tânăra avocată care a murit în Tg. Cucu era însărcinată

Noi amănunte dramatice apar în cazul avocatei Monica Cioată care a murit după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc din Tg. Cucu.

În urma autopsiei s-a stabilit că tânăra era însărcinată. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Monica Cioată știa că urma să devină mamă.

În cadrul dosarului urmează să se stabileacă alcoolemia tinerei și a iubitului ei, Sebastian Felecan.

Tânăra, Monica Cioată, a căzut de la una dintre ferestrele apartamentului iubitului ei sâmbătă noaptea, în jurul orei 4. Potrivit unor surse din anchetă, Monica şi iubitul ei, Sebastian Felecanu, au fost anterior, tot în acea noapte, la o petrecere, unde s-ar fi certat intens. Cei doi s-ar mai fi certat şi înainte, relaţia lor fiind adesea tensionată, spun anchetatorii citând apropiaţi ai acestora. Tânăra s-ar fi dezbrăcat după ce au ajuns acasă, şi, nu se ştie cum, ar fi căzut de la fereasta apartamentului, de la etajul şase, îmbrăcată doar cu lenjerie intimă şi şosete. Nu este clar în aceste momente dacă între cei doi iubiţi ar fi existat vreun conflict fizic, însă criminaliştii nu ar fi descoperit urme de violenţă pe corpul victimei, în afară de cele care au rezultat din cădere. De asemenea, se pare că cei doi iubiţi ar fi consumat alcool la petrecere.

Citiți și: Decesul avocatei: salt în gol sub ochii şefului şi iubitului ei. Noi detalii interesante

Comentarii