Sadik cel fără de noroc nu are zile multe la Iasi

marți, 27 martie 2018, 01:43
2 MIN
 Sadik cel fără de noroc nu are zile multe la Iasi

 

Libianul trecut pe la cele două echipe celebre din Manchester ar putea să nu apuce să joace la CSM Poli. Ştefănescu a revenit la antrenamente după problemele medicale pe care le-a avut în ultima perioadă

 

Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au revenit ieri după amiază la pregătire, după cele trei zile libere primite la sfârşitul săptămânii trecute. La antrenamentul de ieri după amiază a participat şi Denis Rusu. Plecat săptămâna trecută la naţionala Moldovei, portarul nu a fost reţinut în lotul restrâns pe care selecţionerul basarabenilor, Alexandru Spiridon, s-a bazat la acţiunile oficiale, lot din care face parte un alt portar ieşean, Alexei Koşelev. Pe lângă Koşelev, lipsesc în continuare, ca şi săptămâna trecută, alţi trei jucători, convocaţi la reprezentativele Albaniei (Kamer Qaka), Ugandei (Luwagga William Kizito) şi Letoniei (Vitalijs Jagodinskis).

O altă absenţă a fost cea a lui Sadik El Fitouri, care este accidentat. Prezentat ca un transfer important în iarnă, fundaşul dreapta libian care a trecut pe la Manchester United şi Manchester City nu a apucat să joace vreun minut în tricoul CSM din cauza problemelor medicale pe care le-a tot avut în acest an. Situaţia pare a fi ajuns într-un punct critic. “Sadik s-a reaccidentat. În această săptămână s-ar putea chiar opera, un răspuns îl vom afla zilele următoare. Dacă va suferi o intervenţie chirurgicală, jucătorul nu va mai putea juca în acest sezon. În acest caz, vom demara negocierile de reziliere a contractului” a declarat preşedintele executiv al CSM, Adrian Ambrosie.

Acesta a mai anunţat că un alt fotbalist care a avut probleme de natură medicală, Cătălin Ştefănescu, a început să se antreneze normal: “Cătălin nu a mai avut evoluţiile din sezonul trecut şi din cauza unor necazuri medicale. A urmat mai multe tratamente, acum este recuperat. Sper să-şi revină total şi, treptat, să progreseze şi să ajungă la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii”.

Astăzi, antrenorul principal al grupării ieşene, Flavius Stoican, a programat un antrenament, în cursul dimineţii. Dacă nu vor apărea elemente neprevăzute, şedinţa de pregătire se va derula, aşa cum s-a întâmplat şi ieri, pe terenul cu gazon sintetic din Copou.

PS: Astăzi, de la ora 16:00, Ştiinţa Miroslava joacă o partidă restantă din etapa a XXIII-a a Ligii a II-a, la Târgovişte, împotriva Chindiei, echipă care urmăreşte să ajungă din urmă pe FC Hermannstadt, pe poziţia secundă a clasamentului. Meciul va putea fi urmărit pe TelekomSport.

Comentarii